Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Συνεχίζει τις ανανεώσεις ο ΓΑΣ Κοπανού, σειρά πήρε ο Έρβις Μπούφι!

boufi12366415_508303166018108_5441782648507930555_n

Ο προγραμματισμός του ΓΑΣ Κοπανού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση όσον αφορά τη σύνθεση του ρόστερ για τη νέα σεζόν και σήμερα, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στη δεύτερη ανανέωση.

Μετά τον Μάκη Σπανό, που συμφώνησε να παραμείνει και τη νέα χρονιά, σειρά πήρε σήμερα (8/6) ο Έρβις Μπούφι ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Χαβιαρόπουλο και έκλεισαν το deal το οποίο ήταν εκ προοιμίου θέμα χρόνου.

Ο 30χρονος μέσος είχε μια πολύ γεμάτη χρονιά, με 26 στις 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, έχοντας μάλιστα και 2320 λεπτά συμμετοχής τα περισσότερα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, πέτυχε τρία τέρματα ενώ βοήθησε σημαντικά και ανασταλτικά, όποτε αυτό χρειάστηκε.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsUp για την ανανέωση της συνεργασία του με τον ΓΑΣ Κοπανού και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια αλλά και στο ότι άπαντες στον σύλλογο έχουν ως στόχο η ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, που να ευχαριστεί τον κόσμο.

Αναλυτικά :

“Συνεχίζουμε ότι ξεκινήσαμε πέρυσι. Η φιλοσοφία παραμένει ίδια. Υπάρχουν άνθρωποι πού αγαπούν την ομάδα του χωριού και γενικά το ποδόσφαιρο και μάλιστα σε τέτοιες δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Αξίζει λοιπόν και εγώ από τη πλευρά μου να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου την οικογένεια του ΓΑΣ από την θέση του ποδοσφαιριστή, με απώτερο σκοπό να πετύχει τους στόχους της. Βάση όμως όλων των παραπάνω, είναι η ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, να υπάρχει το απαραίτητο οικογενειακό κλίμα και κάθε Σάββατο ο αγώνας να είναι γιορτή.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαμόγελα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected