Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα για επερχόμενη συμφωνία Πανιώνιου – Ζησόπουλου!

thumbnailΟ Γιώργος Ζησόπουλος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ενδεχομένως την Παρασκευή (10/6) να πέσουν οι υπογραφές.

Τη “χρυσή τομή” επιδίωκαν να βρουν τον τελευταίο καιρό Πανιώνιος και Γιώργος Ζησόπουλος. Από τότε που ο 32χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα, οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές, αλλά προέκυπτε διαφορά. Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει ξεπεραστεί και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει deal.

Σύμφωνα με το sport24.gr, o προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί. Ο Κατερινιώτης κεντρικός αμυντικός προέρχεται από μια τριετία στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει περάσει από Λεβαδειακό, ΠΑΟΚ και Πανθρακικό. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 31 παιχνίδια, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως όλες του οι σεζόν από το 2006 και μετά είναι “γεμάτες”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ουζουνίδης είχε την Πέμπτη (9/6) συνάντηση με τον “Ζησό” στην Πλατεία, όπου ενδεχομένως έκλεισε η συμφωνία. Εάν εξελιχθούν έτσι τα δεδομένα και δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, αυτή για τους “κυανέρυθρους” θα είναι η τρίτη μεταγραφή, ύστερα από τον τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλο και τον Κύπριο αριστερό οπισθοφύλακα, Μάριο Αντωνιάδη, οι οποίοι έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους με τον “Ιστορικό”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected