Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακή θα είναι η μεταγραφική ατζέντα του Απόλλων Παραλιμνίου ενόψει Γ Εθνικής!

paralimniokoupa-22483Ο Απόλλων Παραλιμνίου πανηγύρισε χθες και επίσημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Σερρών, ωστόσο ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν στην Γ΄ Εθνική έχει ξεκινήσει σε συνεργασία διοίκησης, τεχνικού διευθυντή και προπονητή.

Σύμφωνα με το serresport.gr, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις αρχικά από την σύνθεση του Δ.Σ και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν σιγά-σιγά όλα τα υπόλοιπα που αφορούν και τις εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο και την προετοιμασία, αλλά φυσικά και τις μεταγραφές.

Μάλιστα οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για την ώρα και επιβεβαιώνονται σε αρκετές περιπτώσεις και από τις δύο πλευρές δείχνουν πως η μεταγραφική ατζέντα της ομάδας περιλαμβάνει πέρα από ουσία και εντυπώσεις, καθώς σίγουρα κάποια από τα ονόματα με τα οποία έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις είναι εντυπωσιακά για τα δεδομένα του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Έτσι και αλλιώς ο στόχος της ομάδας δεν είναι απλά να παραστεί στην Γ΄ Εθνική, αλλά και να κάνει και μία εντυπωσιακή πορεία όπως έχουν δηλώσει πρόεδρος και προπονητής, με τον δεύτερο μάλιστα να σημειώνει πως η ομάδα θα μπορέσει να είναι μέσα στην πρώτη εξάδα, σε έναν δύσκολο όμιλο.

Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα, χωρίς να μπούμε ακόμη σε ονοματολογία, περιλαμβάνει αρκετούς Σερραίους παίκτες που έχουν κάνει καριέρα σε Β΄ και Γ΄ Εθνική, νεαρούς και σε μεγαλύτερη ηλικία και αρκετούς επίσης που έχουν συνδέσει το όνομα τους και με τον Πανσερραϊκό. Ακόμη και ξένους…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected