Κατηγορίες
Basket - Εθνικές Ομάδες

Ούτε ο Κώστας Παπανικολάου στο Προολυμπιακό με την Εθνική!

c0955ada2168242c2ef092be40a0c145_XLΗ ΕΟΚ ανακοίνωσε πως ο Κώστας Παπανικολάου θα μείνει εκτός Εθνικής λόγω τραυματισμού, ύστερα από εξετάσεις που έκανε.

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς η ΕΟΚ γνωστοποίησε επίσημα πως ο Κώστας Παπανικολάου θα μείνει εκτός ομάδας (!) καθώς ύστερα από εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε πως έχει πρόβλημα τραυματισμού (οστικό οίδημα στον αστράγαλο).

Σύμφωνα με το sport24.gr, είναι μία εξέλιξη… σοκ για την Εθνική μας ομάδα, καθώς ύστερα από τις αποχωρήσεις των Βασίλη Σπανούλη και Νίκου Ζήση, συν την σημαντική απουσία του τραυματία Γιώργου Πρίντεζη, στην λίστα μπαίνει και το όνομα του Κώστα Παπανικολάου.

Στην θέση “3”, βέβαια, η Εθνική μας έχει επιλογές, όπως τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Στράτο Περπέρογλου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Θανάση Αντετοκούνμπο αλλά αναμφίβολα πρόκειται για μία σημαντική απώλεια, καθώς ο φόργουορντ του Ολυμπιακού διαθέτει ταλέντο, ποιότητα, αλλά και εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο.

Η ενημέρωση από την ΕΟΚ:

“Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα συμμετάσχει στη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ανδρών λόγω τραυματισμού.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε, έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο. Κατόπιν της σχετικής ενημέρωσης που υπήρξε προς της ΕΟΚ και τον προπονητή της Εθνικής, Φώτη Κατσικάρη, αποφασίστηκε η οριστική του απουσία και έτσι οι παίκτες που έχουν κληθεί για την προετοιμασία θα παραμείνουν 15”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected