Super League 1 - Μεταγραφές

Συμφωνία Ηρακλή με Νόττιγχαμ για Βέλλιο!

apostolos_vellios_celebrates_scoring_evertons_first_goal_188953Η Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από τον Ηρακλή, ωστόσο το deal εξαρτάται καθαρά από τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης βρίσκεται στις τελευταίες μέρες στην Αθήνα με σκοπό την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την παραχώρηση του Απόστολου Βέλλιου.

Ο Καναδός μεγαλομέτοχος του Ηρακλή μετά την ανοικτή κόντρα του με τους οπαδούς του συλλόγου επιθυμεί την άμεση πώληση του Βέλλιου στη Νότιγχαμ προκειμένου να βρει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για να παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με το sdna.gr, φαίνεται πως οι συζητήσεις μεταξύ Παπαθανασάκη και Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την παραχώρηση του Βέλλιου έναντι του ποσού των 1,2 εκατ. ευρώ, ωστόσο το deal είναι πλέον καθαρά στο χέρι του Έλληνα επιθετικού.

Ο Βέλλιος είναι αυτός που ορίζει το μέλλον του καθώς μέσω ενός ειδικού όρου που έχει στο συμβόλαιό του κατέχει το 10% της μεταγραφής του (σ.σ. το άλλο 10% ανήκει στον πρώην ατζέντη του).

Συνεπώς για να προχωρήσει η μεταγραφή στη Νότιγχαμ θα πρέπει ο ίδιος ο 23χρονος επιθετικός να ανάψει το πράσινο φως. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Βέλλιος επιστρέφει με την Εθνική ομάδα από την Αυστραλία και οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν με την άφιξή του στην Ελλάδα.

Σε περίπτωση που η μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ προχωρήσει, έπειτα από τη συμφωνία που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ Παπαθανασάκη και Νότιγχαμ, το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ θα καταβληθεί εξ ολοκλήρου στην ΠΑΕ Ηρακλής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected