Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Το “Cafe Draw” ανοίγει τις…πύλες του για το Euro 2016

202934-euro2016-omb-pes2016_1-vertΟι 20 οθόνες του Cafe “Draw” θα πάρουν…φωτιά για τον επόμενο μήνα και κάθε μέρα οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία για πολύ μπάλα και πολλά πολλά δροσιστικά ροφήματα!

Καθίστε αναπαυτικά και ετοιμαστείτε για έναν μήνα γεμάτο μπάλα, καθώς αρχίζει σήμερα το Euro 2016 με τον αγώνα ανάμεσα στην οικοδέσποινα Γαλλία και την Ρουμανία (22:00, ΕΡΤ).

Από σήμερα και για τον επόμενο ένα μήνα στην Γαλλία θα χτυπά η καρδιά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου καθώς οι 24 μονομάχοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η σημερινή πρώτη ημέρα περιλαμβάνει μία μόλις αναμέτρηση, αυτήν για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης ανάμεσα στους «τρικολόρ» και την Ρουμανία. Οι Γάλλοι θέλουν με το «καλημέρα» να αποδείξουν πως δικαίως τους έχει δοθεί ο τίτλος του φαβορί του τουρνουά την ώρα που οι Ρουμανοί θα ψάξουν την ευκαιρία να τους χαλάσουν την γιορτή.

Στα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων, αμφίβολος για τους Ρουμάνους είναι ο Φιλίπ με πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected