Ποδόσφαιρο Κόσμος

Copa America (Δ Όμιλος) Χιλή – Βολιβία 2-1

CkoTPD7UoAAhyCNΤη νίκη με την οποία διατηρεί τις ελπίδες της για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα πήρε η Χιλή, η οποία επικράτησε με 2-1 της Βολιβίας τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/6) για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Αρκετή συζήτηση πάντως σηκώνει το αμφισβητούμενο πέναλτι στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Η κάτοχος του τροπαίου άνοιξε το σκορ στο 46’ με το σουτ του Αρτούρο Βιδάλ από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο η Βολιβία ισοφάρισε στο 61’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάμπος.

Η φάση που έκρινε όμως τον αγώνα σημειώθηκε στο 90’+10’ όταν ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι του Γκουτιέρες. Ο Βιδάλ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-1 για τη Χιλή, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Έτσι, η «ρόχα» θα κυνηγήσει δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία, στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναμά, που γνώρισε την ήττα με 5-0 από την Αργεντινή.

Συνθέσεις

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα (76’ Φουενσαλίδα), Μεδέλ, Χάρα, Μποσεχούρ, Βιδάλ, Ερνάντες, Αρανγκουίθ, Αλέξις Σάντσες, Πινίγια (58’ Βάργκας), Ορεγιάνα (58’ Πουτς)

ΒΟΛΙΒΙΑ: Λάμπε, Σααβέντρα, Εγκίνο, Έντουαρντ, Γκουτιέρες, Μπεχαράνο, Άρσε (54’ Ραμάγιο), Μέλεαν, Κάστρο (58’ Κάμπος), Σμέντμπεργκ-Νταλένσε, Ντουκ (82’ Βεϊσάγα)

https://www.youtube.com/watch?v=ZTj0fsiTDUM

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected