Κατηγορίες
Super League 1

Σε ρυθμούς Ευρώπης ξεκινά η προετοιμασία στον ΠΑΣ. Οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων στην πόλη! (photos+vid)

1ac63de0d451b99c7423323bc1ae6fa6_MΣε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται ο ΠΑΣ Γιάννινα (περιμένοντας τυπικά την απόφαση της ΕΠΟ που θα οριστικοποιήσει την έξοδο στην Ευρώπη), με τον προγραμματισμό της ομάδας να έχει ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το passports.gr, το προπονητικό επιτελείο θα βρίσκεται στα Γιάννενα το Σαββατοκύριακο, ενώ για το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη έχουν προγραμματιστεί για τους ποδοσφαιριστές να γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Ο σχεδιασμός προχωράει με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη να είναι στα Γιάννενα και με τους συνεργάτες του τρέχουν όλα τα θέματα της ομάδας, όπως τα μεταγραφικά, διαρκείας και προετοιμασία στο Καρπενήσι, όπου ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία που θα μεταβεί ο ΠΑΣ στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Πανηγυρισμοί στην κεντρική πλατεία (video+photos)

Με ενθουσιασμό και συγκίνηση υποδέχτηκαν την απόφαση της UEFA οι απανταχού Ηπειρώτες και φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην κεντρική πλατεία οι οπαδοί του ΠΑΣ πανηγύρισαν την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, δείχνοντας ένα  μικρό δείγμα το τι θα γίνει στην επίσημη πρώτη του ΠΑΣ, όπου εκεί διοίκηση, προπονητής και παίκτες θα γνωρίσουν την αποθέωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected