Κατηγορίες
Basket

Δυνατοί αγώνες το Σάββατο (11/6) στο Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2016, ήττα για τους περσινούς πρωταθλητές!

basketball_sΔύο εξαιρετικούς αγώνες παρακολούθησαν σήμερα (11/6) οι φίλαθλοι του μπάσκετ στο ΔΑΚ Βικέλας.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, οι φαβορί “Άτλας” επικράτησαν των “LiverCool” και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση ενώ η έκπληξη σημειώθηκε στο βραδινό ματς όπου οι αποδεκατισμένοι λόγω τραυματισμών “Bad Boys” νίκησαν στην παράταση τους περσινούς πρωταθλητές “Παρτάλια”!

Το παιχνίδι των 19:00 ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Με ηγετική μορφή τον Κοτζάμπασης ο οποίος δεν έχασε σουτ και τον Σιστάκο να τον ακολουθεί σε απόδοση, οι “Ατλας” πήραν το ροζ φύλλο και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Κορυτσαίου είχε αμυντικά προβλήματα, ενώ αρκετά ήταν τα άστοχα σουτ που δεν τους επέτρεψαν να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Προσπάθησαν για τους τυπικά φιλοξενούμενους οι Κυριαζόπουλος και Ουγγρίνης, ενώ αρκετούς πόντους πέτυχε ο Παπαγιάννης Δ, αλλά δεν έφταναν για να ανατραπεί η κατάσταση.

Άτλας 91 – LiverCool 62

Άτλας : Σιστάκος 19, Μπογδαμπεΐδης 2, Παπαγιάννης 9, Καραθανάσης 2, Σιάσιος 11, Κοτζάμπασης 28, Καραγιαννόπουλος 2, Αχτσής 6, Κλωνάρας 12.

LiverCool : Κωτιάδης 2, Παπαγιάννης Δ. 14, Κούλης 4, Μπαλτζής 2, Ουγγρίνης 12, Τσιριμπάκας 5, Κυριαζόπουλος 17, Λιόλιος 2, Βλαχάκης 4.

Τρομερό παιχνίδι από τους “Bad Boys” στο άλλο παιχνίδι! Έχοντας τραυματίες τέσσερις παίκτες, κατάφερε να κερδίσει τους πολλάκις πρωταθλητές σε ένα ματς θρίλερ!

Πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό έκαναν την διαφορά, με τον Στύκα να σημειώνει καθοριστικά τρίποντα στο τέλος της κανονικής διάρκειας ενώ ο Πολυμέρης ήταν αυτός που έστειλε με buzzer beater το ματς στην παράταση! Εκεί τα “Κακά Παιδιά” έδειξαν τεράστια ψυχραιμία και με τον Κωστογλίδη ασταμάτητο, πήραν το ροζ φύλλο και τη μεγάλη πρόκριση.

Κουρασμένοι παρουσιάστηκαν οι πρωταθλητές, που υποτίμησαν τους αντιπάλους και το πλήρωσαν. Απόντος του Σαζακλίδη, έχασαν πολλές μάχες στο ζωγραφιστό, οι Κωστογλίδης Ι., Σπορέλας προσπάθησαν, ο Κασάπης εκτέλεσε αλλά δεν ήταν αρκετό για να φύγουν χαμογελαστοί. Πρόωρος αποκλεισμός – έκπληξη για τους περσινούς πρωταθλητές που παρόλο που ήταν αήττητοι στην Α φάση δεν θα καταφέρουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους φέτος.

Παρτάλια 66 – Bad Boys 71

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κασάπης 12, Κωστογλίδης 17, Μπερσός 5, Γεωργόπουλος 4, Γκιλιόπουλος 6, Σπορέλας 14, Εμμανουηλίδης 6, Κουρής 2.

BAD BOYS: Δούλαλας 18, Γώγος 3, Γαβριλάκης, Μπακαλίδης 1, Στύκας 13, Κωστογλίδης 16, Δομουτζής 10, Πολυμέρης 10.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected