Κατηγορίες
Διάφορα

Στο Cafe “Draw” χτυπά και σήμερα η ποδοσφαιρική…καρδιά!

202934-euro2016-omb-pes2016_1-vert

Χωρίς…σταματημό τα παιχνίδια του Euro 2016 και το Cafe “Draw” στον Προμηθέα Βέροιας σας προσφέρει τρία ακόμη πολύ σπουδαία παιχνίδια!

Η δράση αρχίζει σήμερα στον τρίτο όμιλο του Euro 2016, με την αρχή να γίνεται στις 19:00 με τον αγώνα της Πολωνίας με τη Βόρεια Ιρλανδία και στις 22:00 να ακολουθεί ο αγώνας της Γερμανίας με την Ουκρανία, ενώ στις 16.00 η Τουρκία θα αναμετρηθεί με την Κροατία, σε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο

Τουρκία-Κροατία  16:00

Σε έναν όμιλο με ένα μεγάλο φαβορί (Ισπανία) και ένα μεγάλο αουτσάιντερ (Τσεχία), η αναμέτρηση της Τουρκίας με την Κροατία στο «Παρκ Ντε Πρενς» μοιάζει με… τελικός.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ εμφανίζεται σε Euro για τέταρτη φορά στην ιστορία της και μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες πρεμιέρες ως τώρα, ενώ η Κροατία επιστρέφει στη χώρα όπου το 1998 σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της, τερματίζοντας τρίτη στο Μουντιάλ του 1998.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί έξι φορές στο παρελθόν, με την Κροατία να μετρά δύο νίκες και άλλα τέσσερα ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Πάντως στα προημιτελικά του Euro 2008 η Τουρκία είχε επικρατήσει στα πέναλτι. Στην άλλη τους συνάντηση στη διοργάνωση, στο Euro 1996, η Κροατία είχε νικήσει 1-0, ενώ είχε χαμογελάσει και στα μπαράζ για την πρόκριση στο Euro 2012, με 3-0 εκτός και 0-0 εντός έδρας.

Πιθανές συνθέσεις:

Τουρκία (Τερίμ): Μπαμπατσάν, Μπαλτά, Τοπάλ, Ερκίν, Γκονούλ, Ινάν, Τουφάν, Τουράν, Μορ, Τσαλχάνογλου, Γιλμάζ.

Κροατία (Τσάτσιτς): Σούμπασιτς, Τσόρλουκα, Βίντα, Σρνα, Στρίνιτς, Μόντριτς, Μπαντέλι, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς.

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία).

Πολωνία-Βόρεια Ιρλανδία 19:00

Η Βόρεια Ιρλανδία επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια και την παρουσία της στο Μουντιάλ του 1986. Η ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ έχει το μεγαλύτερο αήττητο μεταξύ των υπολοίπων στη διοργάνωση μετρώντας δώδεκα σερί ματς, τη στιγμή που η Πολωνία στην τρίτη της συμμετοχή σε τελικά Euro φιλοδοξεί να περάσει για πρώτη φορά πέρα από τη φάση των ομίλων. Οι Πολωνοί μετρούν τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες συναντήσεις με τους Βορειοϊρλανδούς και φιλοδοξούν να συνεχίσουν απόψε στη Νις την καλή τους παράδοση.

Πιθανές συνθέσεις:

Πολωνία (Ναβάλκα): Σέζνι, Πίστσεκ, Γκλικ, Παζντάν, Γέντρζιτσικ, Κρικόβιακ, Ματσίνσκι, Μπλαζικόφσκι, Γκροσίτσκι, Λεβαντόφσκι, Μίλικ.

Βόρεια Ιρλανδία (Ο’ Νιλ): Κάθκαρτ, ΜακΌλεϊ, Έβανς, ΜακΝέρ, Μπερντ, Ντέιβις, Νόργουντ, Φέργκιουσον, Γουόρντ, Λάφερτι.

Διαιτητής: Οβίντιου Χατεγκάν (Ρουμανία).

Γερμανία-Ουκρανία (22:00)

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια κατεβαίνει σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί στο Euro 2016. Ο Γιόακιμ Λεβ στον αγώνα της Λιλ αναμένεται να προφυλάξει τον Χούμελς, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό για τα «πάντσερ», που εμφανίζονται για δωδέκατη φορά στη διοργάνωση (επίδοση ρεκόρ) και στοχεύουν στον τέταρτο τίτλο τους για να ξεπεράσουν την Ισπανία. Η Ουκρανία μετρά μόλις μια παρουσία σε Euro, το 2012 που ήταν διοργανώτρια και δεν κατάφερε καν να περάσει από τους ομίλους. Συν τοις άλλοις οι Γερμανοί μετρούν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε πέντε συναντήσεις με τους Ουκρανούς, αν και ποτέ στο παρελθόν δεν συναντήθηκαν σε μεγάλη διοργάνωση.

Πιθανές συνθέσεις:

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Χέβεντες, Μπόατενγκ, Μουστάφι, Έκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Μίλερ, Εζίλ, Ντράξλερ, Γκέτσε.

Ουκρανία (Φομένκο): Πιάτοφ, Φεντέτσκι, Χατσερίντι, Ρακίτσκι, Σέβτσουκ, Στεπανένκο, Γκάρμας, Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ, Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια.

Διαιτητές: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected