Basket

Αναδείχτηκε η τετράδα των ημιτελικών στο τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2016

c27a4425522b2796afb8455f452a15ca_XLΜε τους δύο αγώνες που συμπλήρωσαν την τετράδα της ημιτελικής φάσης, συνεχίστηκε την Κυριακή (12/6) το τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2016.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης είναι οι “Χωρίς Έλεος”, “Texas Losers”, “Άτλας” και “Bad Boys”.

Στο πρώτο χρονικά ματς, ο αρχηγός Μουρατίδης πήρε από το… χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στην νίκη. Άξιος συμπαραστάτης ο Χατζής που έδωσε πολλές λύσεις, ο Δαλλής “καθάρισε” κάτω από τα καλάθια ενώ σημείωσε επίσης τις δυο καθοριστικές βολές.

Για ένα ακόμα παιχνίδι καταπληκτική η παρουσία και το πάθος των νεοφώτιστων, που έχασαν το παιχνίδι από ένα αχρείαστο φάουλ. Παίκτης του αγώνα ο Τσιάρας που κράτησε με δύσκολα καλάθια την ομάδα κοντά στο σκορ και ο Μαυροκεφαλίδης ως σταθερή αξία, φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι.

Χωρίς Έλεος – Slow Pistons 55-53

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Σταμπουλής 13, Μουρατίδης 27(2), Χατζηεμμανουήλ 4, Δαλλής 5, Χατζής 5, Αποστόλου 1, Στεργιόπουλος, Μαργαριτόπουλος.

SLOW PISTONS: Σπυριδόπουλος 2, Μαυροκεφαλίδης 20, Τσιαμήτρος , Καπαγερίδης 8, Λελεκάκης, Κοτσάκης 7, Μάρτος, Σιδηρόπουλος, Χονδροματίδης, Τσιάρας 11(1), Εφρυντίδης 5.

Στο βραδινό παιχνίδι, ένας άλλος αρχηγός, ο Τόλης Μπιζετας εκτέλεσε από την γραμμή του τρίποντου, οι Ντάφος και Παπαδόπουλος Ι. κυριάρχησαν στις δυο ρακέτες και με τον Πύρκα να τρυπάει την άμυνα με διεισδύσεις ήρθε η πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά. Καθοριστικός και ο Μανουράς με καλή άμυνα.

Στην αντίπερα όχθη ο τραυματισμός του αρχηγού Τριγώνη επηρέασε τις “Μορφές” που δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους. Καταιγιστικός ο Ιωσηφίδης, “σίφουνας΄” ο Τσιγάρας, πάλεψαν και οι Τζιουμάκης, Σκουμπόπουλος αλλά δεν τα κατάφεραν.

Texas Losers – Μορφές 50-38

TEXAS LOSERS: Σαββαΐδης 2, Πύρκας 9(1), Μπιζέτας 11(2), Παπαδόπουλος 12, Ντάφος 9, Σπυριδωνίδης 2, Μανουράς 5(1).

ΜΟΡΦΕΣ: Τριγώνης, Τσιγάρας 7(1), Μαυρόπουλος, Τζιουμάκης 6, Σκουμπόπουλος 5(1), Ιωσηφλίδης 17(4), Τσιούντας, Ορφανίδης, Χατζηκυριακίδης 3.

*sportorama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected