Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

“Εύχομαι να μη ζήσει κανείς αυτά που έζησε ο Μακεδονικός στο Παραλίμνι”

c9b21204d9f3307240c8d325424527fd_XLΟ Γιώργος Μπασκάκης μιλάει αυτή τη φορά έξω από το γήπεδο για το τι γίνεται μέσα σε αυτό. Αποκαλύπτει στην Δέσποινα Συμεωνίδου την μέχρι σήμερα πορεία του, και μιλά για τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές του.

Μας εξηγεί γιατί δεν έφτασαν στην άνοδο με τον Μακεδονικό και τι έγινε στο τελευταίο και πιο κρίσιμο παιχνίδι στις Σέρρες.

-Η χρονιά ολοκληρώθηκε αλλά χωρίς να πετύχετε τον μεγάλο στόχο που ήταν η άνοδος στην Γ εθνική. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε στα μπαράζ και δεν τα καταφέρατε;

-Δεν ξέρω αν έφταιξε κάτι αγωνιστικό. Η ομάδα μας σαφώς και ήταν κουρασμένη από τα πολλά παιχνίδια .Δεν δείξαμε ίσως την κατάλληλη συγκέντρωση σε κρίσιμα παιχνίδια όπως αυτό με την Καρδία εντός έδρας και για κακή μου τύχη από δύο προσωπικά λάθη πιστεύω χάσαμε και το παιχνίδι. Πιστεύω πάραυτα ο ,τι έπαιξαν μεγάλο ρόλο και έξω-αγωνιστικοί παράγοντες, όπως το αποκορύφωμα στο παιχνίδι με το Παραλίμνι που για όλους μας ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αυτό που ζήσαμε και εύχομαι σε κανέναν ποδοσφαιριστή να μην το ζήσει καθώς μόνο στον αγωνιστικό χώρο δεν κρίθηκε αυτό το παιχνίδι.

δείτε τη συνέχεια στο pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected