ακαδημια βεροιας
Σε μια όμορφη συνάντηση βρέθηκαν όλοι, γονείς, παράγοντες, αθλητές να αποχαιρετήσουμε μια εξίσου όμορφη χρονιά.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ξεχώρισαν τα παιχνίδια των γονέων με τους αθλητές, όπου όλοι –μικροί, μεγάλοι- απόλαυσαν τη χαρά του ποδοσφαίρου και πέρασαν όμορφες στιγμές με τα παιδιά ή και τα εγγόνια τους! Στη συνέχεια, αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της Ακαδημίας, κ. Γιοβανόπουλος έδωσε σε όλους τους αθλητές αναμνηστικούς επαίνους.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για όλους ήταν η συνάντηση των αθλητών που αγωνιζόταν στην Ακαδημία πριν από χρόνια με τους σημερινούς αθλητές του ερασιτεχνικού τμήματος. Τα παιδιά που πέρασαν από την Ακαδημία και ουσιαστικά γαλουχήθηκαν σε αυτή ανταποκρίθηκαν άμεσα και με χαρά στην πρόσκλησή μας και απόλαυσαν ίσως περισσότερο από όλους την επανένωσή τους στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιες φορές ακόμη και αν οι δρόμοι μας χωρίζουν, μια αφορμή αρκεί για να μας φέρει κοντά. Αυτό έγινε το Σάββατο και ήταν κάτι πολύ όμορφο για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο Γεωργιανών. Η διάρκεια της Ακαδημίας και των σχέσεων που δημιουργεί με τα παιδιά της μέσα σε αυτά τα 22 χρόνια παρουσίας δεν είναι τυχαία.

Η όμορφη τελετή τελείωσε με τη βράβευση ανθρώπων που προσέφεραν χρόνο, κόπο και αγάπη στην Ακαδημία.

Η πρώτη βράβευση έγινε στον ποδοσφαιριστή του ερασιτεχνικού τμήματος της Ακαδημίας, Αργυρόπουλο Μάριο, ο οποίος διακρίθηκε τη χρονιά που πέρασε ως πρώτος σκόρερ της Α2 Κατηγορίας. Τον αθλητή βράβευσε ο γιατρός της ομάδας κ. Σιουκιούρογλου Μπάμπης.

Ακολούθησε η βράβευση του προπονητή κ. Πέιου Φίλιππου, ο οποίος μετά από 13 χρόνια παρουσίας στην Ακαδημία, κλείνει τον κύκλο του και οι άνθρωποι της Ακαδημίας θέλησαν με αυτό τον τρόπο να τον αποχαιρετήσουν και να τον ευχαριστήσουν. Τη βράβευση έκανε ο «επίτιμος» πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Χαρισιάδης Μιχάλης.

Μεγάλη ήταν η χαρά μας να δούμε πάλι στα γήπεδα έναν από τους ιδρυτές της Ακαδημίας, που θα ήταν πολύ λίγο να πούμε ότι έχει καταθέσει την ψυχή του στα χρόνια παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο. Ένας εξαιρετικός παιδαγωγός, η σχέση του με τα παιδιά ήταν πάντα ξεχωριστή, όσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες είναι περιττό να προσπαθήσουμε να τις μεταφέρουμε σε κάποιον που δεν γνωρίζει. Η παρουσία του στο γήπεδο μας υπενθύμισε πόσο μας λείπει. Μας ζήτησε να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του προς το Σύλλογο για την τιμή που του έγινε με την πλακέτα που του απονεμήθηκε, ωστόσο θεωρούμε πως μόνο η Ακαδημία του χρωστάει «ευχαριστώ» και αυτό προσπαθήσαμε να εκφράσουμε. Την πλακέτα απένειμε ο δημοσιογράφος κ. Τσιφτελίδης Βασίλης.

Τα γραφεία θα παραμείνουν ανοιχτά καθημερινά από τις 19.00’ έως τις 20.30΄μ.μ. μέχρι τις 24/6.

Όσοι αθλητές δε μπόρεσαν να βρεθούν στην τελετή λήξης να περάσουν από τα γραφεία να πάρουν τον αναμνηστικό τους έπαινο.