Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού και 10Starbet αλλάζουν το τοπίο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας!

ΣΗΜΑ ΓΑΣ-horzΗ πρόβλεψη του SportsUp για τη σύντομη είσοδο της εταιρίας 10Starbet στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού, πραγματοποιήθηκε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο!

Ο ΓΑΣ Κοπανού και η εταιρία που έχει στηρίξει όσο καμία άλλα τα αθλητικά τουρνουά αλλά και τις εκδηλώσεις στον νομό μας, θα πορευτούν μαζί τόσο στο εγγύς όσο και στο… μακρινό μέλλον! Άλλωστε, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, η συζήτηση δεν επικεντρώθηκε μόνο για την επερχόμενη σεζόν, αλλά για ένα πλάνο πενταετίας αρχικά και στη συνέχεια ένα νέο, πιο ολοκληρωμένο πλάνο για τα επόμενα χρόνια.

Οι ιθύνοντες στον “κιτρινόμαυρο” σύλλογο βρέθηκαν σήμερα (14/6) με τον υπεύθυνο της εταιρίας, Γιάννη Κεσίδη ο οποίος έδωσε τα χέρια για το παραπάνω project, που ομολογουμένως αλλάζει τον “χάρτη” στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού, ειδικά από τη στιγμή που η 10Starbet αποτελεί μια εταιρία με πολύ γερές βάσεις αλλά και με συγκεκριμένο πλάνο όσον αφορά τις επενδύσεις.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η επωνυμία της ομάδας δεν αποτελεί εμπόδιο για την ΕΠΣ Ημαθίας, ωστόσο δεν είναι δυνατή η πλήρης αλλαγή του ονόματος, καθώς στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται μια διαφορετική διαδικασία. Ωστόσο, το πως θα αποκαλείται μια ομάδα είναι προνόμιο της ίδιας και στην προκειμένη περίπτωση, είναι ουσιαστικά μια εμπορική συμφωνία, στα πλαίσια της λειτουργίας του συλλόγου.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας και επειδή αρκετοί θα είναι αυτοί που θα θεωρήσουν πως μια τέτοια κίνηση ανεβάζει τον πήχη, οι άνθρωποι στον σύλλογο φανερώνουν με τις πρώτες τους κινήσεις πως δεν αλλάζει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση και η οριοθέτηση στόχων και αγωνιστικού πλάνου έγκειται αποκλειστικά στον νέο προπονητή της ομάδας, Νίκο Αντωνά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected