Κατηγορίες
Διάφορα

Τέλος ο Σαϊτιώτης από τα Σήμαντρα

bae7b30f861ffc0ba85cc6fe5fa3b750_XLΟ πολύπειρος πρώην επαγγελματίας αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του χωριού του.

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον ΑΟ Σημάντρων προτίμησε να βάλει τίτλους τέλους στην παρουσία του στην ομάδα.

Ωστόσο, η συνεργασία του «Σαΐτα» με τα Σήμαντρα μόνο πετυχημένη μπορεί να θεωρηθεί, καθώς με την πρώτη χρονιά του στην ομάδα, ως παίκτης προπονητής, τα Σήμαντρα κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα στην Β’ κατηγορία του νομού και να επιστρέψουν στην Α’ Χαλκιδικής. Στην συνέχεια κατέκτησε δυο συνεχόμενα χρόνια το κύπελλο Χαλκιδικής, ως παίκτης.

Πλέον, οι δυο πλευρές την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα πορευθούν… χώρια.

Δείτε το σχετικό σχόλιο του Γιώργου Σαϊτιώτη στο ‘’Facebook’’ για την αποχώρηση του από την ομάδα και τις ευχαριστίες προς κάποιους ανθρώπους:
«Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να φύγω από την ομάδα του χωρίου μου. Εύχομαι στην καινούργια διοίκηση καλή επιτυχία.

Ευχαριστώ δημοσίως κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν το σύλλογο και στήριξαν πραγματικά στα δύσκολα την ομάδα μας.

1)ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ ΙΣΑΑΚ
2)ΑΚΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους δυο προέδρους που με δέχτηκαν στην ομάδα.

1)ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΝΤΙΚΕΡΗΣ
2)ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ Α.Ο.ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ»

Μιχάλης Σουνάς, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected