Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Έντονο το γυναικείο στοιχείο στο staff του Τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα!

cats

Η απόφαση των διοργανωτών να δώσουν καίρια πόστα στο γυναικείο φύλο τόσο στο 1ο όσο και στο 2ο Τουρνουά Foot Tennis, έκλεψε τις εντυπώσεις σε Βέροια και Νάουσα!

Άλλωστε, το Ποδοτένις, παρά το γεγονός πως έχει σαν βάση το ποδόσφαιρο, διαφέρει αρκετά με αυτό και αποτελεί ουσιαστικά την προέκταση με στόχο το θέαμα και γενικότερα το κάτι διαφορετικό. Η παρουσία των κοριτσιών, πέρα από τα συγκεκριμένα πόστα, έχει να κάνει και με τη διαφορετική νότα στις διοργανώσεις που κακά τα ψέμματα είναι απαραίτητη.

Στη Νάουσα, στο τουρνουά που διεξάγεται αυτή την περίοδο στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης, τρία είναι τα κορίτσια που βοηθούν τα μέγιστα και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία.

Η πιο “παλιά” όσον αφορά το κομμάτι των διοργανώσεων είναι η Χριστίνα Παπαδοπούλου (φωτ. δεξιά) που έχει σημαντική εμπειρία από τη γραμματεία σε τουρνουά τόσο 5×5 όσο και στα δύο αντίστοιχα Foot Tennis και από τα χέρια της περνούν όλα τα αποτελέσματα, βαθμολογίες αλλά και τα φύλλα αγώνος κάθε αναμέτρησης.

Διαιτητής των αγώνων είναι η Χριστίνα Τσιολαρίδου (φωτ. αριστερά), παλαίμαχη αθλήτρια του χάντμπολ η ίδια και με μεγάλη εξοικείωση στα ομαδικά αθλήματα. βοηθά με τη γνώση των κανονισμών αλλά και με την πρότερη παρουσία της στο αντίστοιχο τουρνουά της Βέροιας.

Η τελευταία… μεταγραφή των διοργανωτών είναι η Χρυσούλα Γιτοπούλου (φωτ. μέση), που έδωσε για πρώτη μέρα το παρόν και έδειξε πως βρίσκεται…χρόνια στο team με την άνεση αλλά και την ψυχραιμία της ως βοηθός γραμμής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected