Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Πανθηραϊκού, πέντε ανανεώσεις στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ!

2b84f8021f7308aa36f75acde17e326b_LΟ Γιώργος Αρχοντάκης, που ήταν από τους βασικούς παράγοντες στην άνοδο του Πανθηραϊκού στη Γ΄Εθνική δεν συνεχίζει πλέον στην ομάδα της Σαντορίνης, πράγμα που έγινε και επίσημα γνωστό με την ακόλουθη ανακοίνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά :

“Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κύριο Γιώργο Αρχοντάκη. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αρχοντάκη για την καθοριστική συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.”

660453af966c7c9033f8ce01487e9607_L

Κλείνει ο Παπαματθαιάκης, ανανέωσε ο Περιάλης

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης θα είναι εκτός ο νέος τεχνικός του Πανθηραϊκού.

Οι ιθύνοντες του Πανθηραϊκού βρήκαν τον αντικατάσταση του Γιώργου Αρχοντάκη στην τεχνική ηγεσία, αφού τελικά δεν υπήρξε συμφωνία για την συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο έμπειρος προπονητής που πραγματοποίησε εξαιρετικό έργο στον Ερμή Ζωνιανών βρέθηκε σήμερα στη Σαντορίνη και αφού παρουσιάστηκε ταύτιση απόψεων έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των νεοφώτιστων.

Η Χερσόνησος, ο Πατούχας και ο ΠΑΟ Κρουσώνα είναι μερικές από τις ομάδες που έχει εργαστεί κατά το παρελθόν ο Κρητικός κόουτς.

5eeb3af93bf545cbc4b17564a392f40e_L

Το ταλέντο είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο και ο Γιώργος Περιάλης διαθέτει αρκετό από αυτό, πράγμα που απέδειξε γι ακόμη μία χρονιά με την παρουσία του στον Πανθηραϊκό, με τους διοικούντες της ομάδας να εκτιμούν τις υπηρεσίες τους και να ανανεώνουν την συνεργασία και για την επόμενη σεζόν στην Γ΄Εθνική.

Ο Τηνιακός ποδοσφαιριστής πρόσφερε τα μέγιστα τη σεζόν που πέρασε… Δεν ήταν λίγες οι φορές που ξεσήκωνε την εξέδρα με τις περίτεχνες ενέργειες του, την διεισδυτικότητα του ενώ η άνεση του στο σκοράρισμα τον κατατάσσουν τον 2ο σκόρερ της ομάδας με 11 γκολ στο ενεργητικό του, με πολλά από αυτά να είναι πολύ κρίσιμα.

Εκτός την άριστη ποδοσφαιρική του κατάρτηση, ο Γιώργος Περιάλης θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι ένας επίσης άριστος χαρακτήρας, με αυξημένο το αίσθημα του επαγγελματισμού για το ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση :

“Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Περιάλη. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.”

ntentakis1

Στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ δραστηριοποιούνται σε όλα τα “μέτωπα” ώστε η ομάδα να εμφανιστεί το ταχύτερο δυνατόν έτοιμη πριν την έναρξη της θερινής προετοιμασίας.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανανέωσε ήδη τους πρώτους πέντε ποδοσφαιριστές, εκ των βασικών της περυσινής αγωνιστικής περιόδου. Οι Βεστάκης, Κομπογεννητάκης, Ζντράβγκοβιτς, Ντεντάκης και Ταταράκης θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική.

Οι κινήσεις της ομάδας είναι στοχευμένες και με γνώμονα τη διατήρηση του χανιώτικου στοιχείου αλλά και της ποιότητας στον αγωνιστικό χώρο. Πέντε σημαντικοί παίκτες της περυσινής περιόδου παραμένουν στην ομάδα και έπεται συνέχεια, τόσο στον τομέα των ανανεώσεων όσο και των μεταγραφών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected