Κατηγορίες
Διάφορα

Τρία ματς για το Euro και σήμερα στο Cafe “Draw”!

202934-euro2016-omb-pes2016_1-vert

Χωρίς…σταματημό οι προβολές του Cafe “Draw” στον Προμηθέα Βέροιας, με τρία ακόμη ματς συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα του Euro!

Είναι η μόνη ομάδα που κέρδισε τον σεβασμό όλων την πρώτη αγωνιστική του Euro. Απέναντι στο Βέλγιο έκανε την αρχή και σήμερα κόντρα στη Σουηδία θέλει να δείξει ότι είναι ομάδα από τα παλιά.

Είναι η πιο «γερασμένη» ομάδα του τουρνουά, δεν έχει κανονικό ηγέτη, ούτε διαθέτη τον υπεραστέρα που θα την κουβαλήσει στις πλάτες του. Όμως η Ιταλία είναι η πιο… ομάδα απ’ όλες σε αυτό το Euro και ξέρει να δείχνει πάθος και ψυχή.

Αν δει κανείς το πρώτο ματς απέναντι στο Βέλγιο, εκεί που οι Ιταλοί έδειξαν σε όλους τι πραγματικά αξίζουν και σταθεί στον εθνικό ύμνο, θα καταλάβει γιατί η «σκουάντρα ατζούρα» έγινε… φαβορί από το πουθενά.

Το πάθος των Ιταλών με πρώτο τον Τζίτζι Μπουφόν, όταν ακουγόταν ο «Inno di Mameli» έδειξε γιατί αυτή η ομάδα διαφέρει, σε ένα υποτονικό τουρνουά.

Μετά το Βέλγιο, η παρέα του Μπουφόν πήρε το πάνω χέρι στον όμιλο και σήμερα απέναντι στη Σουηδία του Ζλάταν (16.00 ΕΡΤ) θέλει να αποδείξει ότι είναι ικανή να φτάσει ψηλά.

Από την άλλη η Σκανδιναβοί, δεν έπεισαν στην πρεμιέρα τους με αντίπαλο την Ιρλανδία και γλύτωσαν τα χειρότερα, καταφέρνοντας να πάρουν έστω και ένα βαθμό. Σημαντικό, αν θυμηθεί κανείς πως πήγε το ματς.

Στα αγωνιστικά, ο Αντόνιο Κόντε δεν θα έχει προβλήματα, αφού ο Πελέ ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που είχε και είναι πλέον πανέτοιμος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Εμρίκ Χάμρεν δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λούστιγκ, ενώ προβληματίζεται για τη θέση στην επίθεση, που διεκδικούν Μπεργκ και Γκουιντέτι.

Πιθανές ενδεκάδες

Ιταλία: Μπουφόν – Μπαρζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Καντρέβα, Πάρολο, Ντε Ρόσι, Τζιακερίνι, Νταρμιάν,Πελέ, Έντερ

Σουηδία: Ίσακσον, Όλσον, Γκράνκβιστ, Γιόχανσον, Λίντελοφ, Λεβίτσκι, Κάλστρομ, Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Ιμπραΐμοβιτς, Μπεργκ (ή Γκουιντέτι)

Η Κροατία είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής στο Euro και απέναντι στη Τσεχία θα ψάξει από σήμερα την πρόκριση. Νίκη και πλώρη για τους 16 θέλει η Ισπανία κόντρα στην Τουρκία.

Λίγο η γκολάρα του Μόντριτς, λίγο το σφυροκόπημα στους Τούρκους, λίγο το πάθος που έδειξε, η Κροατία κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα σε ένα υποτονικό μέχρι τώρα Euro.

Μετά τη νίκη επί των Τούρκων με 1-0, οι Κροάτες καλούνται να κάνουν το 2 στα 2 απέναντι στην Τσεχία (19.00 ΕΡΤ), κάτι που θα σημάνει από απόψε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Από την άλλη, οι Τσέχοι μπορεί να ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Ισπανία, αλλά έδειξαν ότι είναι αρκετά καλοί αμυντικά και μπορούν να βάλουν προβλήματα στον αντίπαλο τους.

Σαφώς γνωρίζουν καλά ότι μια απώλεια σήμερα, θα σημάνει πιθανόν τον αποκλεισμό τους από το θεσμό και για αυτό το άγχος σίγουρα τους βαραίνει παραπάνω.

Στα αγωνιστικά, οι Κροάτες θα παραχθούν πλήρης με μοναδική αμφιβολία, τη συμμετοχή του αρχηγού Ντάριο Σρνα, που έχασε τον πατέρα του και εξασφάλισε ειδική άδεια για να πάει στην κηδεία του. Πάντως ο παίκτης δήλωσε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του. Χωρίς προβλήματα οι Τσέχοι.

Πιθανές ενδεκάδες

Τσεχία: Τσεχ, Λιμπέρσκι, Χούμπνικ, Σίβοκ, Κανταράμπεκ, Νταρίντα, Πλασίλ, Κρείτσι, Ροσίτσκι, Σελασιέ,Νέτσιντ

Κροατία: Σούμπασιτς, Στρίνιτς, Σίλντενφελντ, Τσόρλουκα, Σρνα, Μπαντέλι, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Ράκιτιτς

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, οι πρωταθλητές Ευρώπης, Ισπανοί, αντιμετωπίζουν την Τουρκία (22.00 ΕΡΤ) με μοναδικό στόχο να κλειδώσουν από σήμερα την πρόκριση στους «16».

Στο πρώτο ματς, οι «φούριας ρόχας» δεν έπεισαν με την απόδοση τους, αλλά είχαν τον Πικέ και κατάφεραν να πάρουν έστω και με το φτωχό 1-0, τους τρεις βαθμούς.

Από την άλλοι οι Τούρκοι, καλούνται να δείξουν άλλο πρόσωπο, σε σχέση με το πρώτο ματς, κάτι που τόνισε και ο Φατίχ Τερίμ. Τοπάλ και Γκιονούλ είναι αμφίβολοι για την Τουρκία, χωρίς προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα του ο Ντελ Μπόσκε.

Πιθανές ενδεκάδες

Ισπανία: Ντε Χέα, Χουάνφραν, Ράμος, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Νολίτο, Σίλβα, Μοράτα

Τουρκία: Μπάμπατσαν, Γκιονούλ, Τοπάλ, Μπαλτά, Ερκίν, Σεν, Ινάν, Τουφάν, Τουράν, Τοσούν, Τσαλχάνογλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected