Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Το καθοριστικό παιχνίδι της Πορτογαλίας του Σάντος, απόψε στο Cafe στο 90′!

fernanto_santosΜε το… αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο EURO της Γαλλίας, Πορτογαλία και Αυστρία και το αποψινό ματς που θα παρακολουθήσουν οι θαμώνες του Cafe στο 90, αποκτά τεράστια σημασία!

Σε γκέλα ολκής έπεσε στην πρεμιέρα του θεσμού η Πορτογαλία, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ισλανδία, παρότι δημιούργησε τις περισσότερες φάσεις (27 τελικές) από κάθε άλλη ομάδα στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Προηγήθηκε με γκολ του Νάνι στο 31’, όμως εμφανίστηκε «μουδιασμένη» στην αρχή του δευτέρου μέρους και ισοφαρίστηκε στο 50’ από τον Μπιάναρσον, έπειτα από αδράνεια του Βιεϊρίνια.

Όπως ήταν φυσικό, η απώλεια βαθμών έφερε γκρίνια και μουρμούρα στο συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος, με… μπροστάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξαπέλυσε «βέλη» προς στους Ισλανδούς. «Μετά το 1-1 πάρκαραν το… πούλμαν μπροστά από την εστία και έπαιξαν αντιποδόσφαιρο», δήλωσε χαρακτηριστικά το «αστέρι» των Πορτογάλων.
Ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να αλλάξει το συνηθισμένο 4-3-3, σε 4-2-3-1. Αν και ένιωσαν ενοχλήσεις οι Ντανίλο, Κουαρέσμα μετά το ματς της πρεμιέρας δεν ανησυχούν τον Φερνάντο Σάντος.
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ΕURO η Αυστρία που υπέστη απρόσμενη ήττα με 2-0 από την Ουγγαρία στο «Σταντ ντε Μπορντό». Μπήκε στο ματς με το πόδι πατημένο στο γκάζι, δημιούργησε τέσσερις τελικές φάσεις… μισό γκολ μόλις στο πρώτο μισάωρο, είχε δοκάρι, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις μεγάλες στιγμές της.

Ξαφνικά,  «τράβηξε» χειρόφρενο, έδωσε τη δυνατότητα στους Μαγυάρους να βρουν περισσότερους χώρους και στο 62’ ο Σαλάι «τιμώρησε» το σύνολο του Μάρσελ Κόλερ. Ένα γκολ που ήρθε λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό (και την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο) του εξαιρετικού ως εκείνη τη στιγμή, Γιουνούζοβιτς. Μέσα σε όλα, προστέθηκε και η αποβολή του Ντράγκοβιτς στο 66’ περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Το αρνητικό αποτέλεσμα «στριμώχνει» την Αυστρία στα… σκοινιά και πλέον χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις πόντους στον όμιλο για να θεωρεί σίγουρη την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Χωρίς τον τιμωρημένο Ντράγκοβιτς (στόπερ) και τον τραυματία Γιουζούνοβιτς (επιτελικός) θα κάνει σχέδια ο ομοσπονδιακός τεχνικός για το παιχνίδι κόντρα στους Πορτογάλους.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (4-3-3): Πατρίτσιο – Σοάρες, Μπρούνο Αλβες, Πέπε, Γκερέιρο – Ρενάτο Σάντσες, Kαρβάλιο, Μουτίνιο – Κουαρέσμα, Νάνι, Ρονάλντο
ΑΥΣΤΡΙΑ (4-2-3-1): Αλμερ – Κλάιν, Χιντερέγκερ, Πρεντλ, Φουκς – Αλάμπα, Μπάουμγκαρτλινγκερ – Χάρνικ, Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς – Γιάνκο
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected