Κατηγορίες
Διάφορα

“Κυρία” η αρκούδα, άνοιξε μόνη της την πόρτα! (vid)

bear

Άνετη, ατάραχη και με χαρακτηριστική ευκολία, μια αρκούδα στις ΗΠΑ άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκινήτου, σπέρνοντας τον πανικό στους επιβάτες.

Να λοιπόν που δεν είναι μόνο οι αρκούδες αξιοθέατο για όλους εμάς, αλλά και εμείς για αυτές. Μερικές μάλιστα, όπως αυτή που θα δείτε στο video στη συνέχεια, δεν διστάζουν να μας γνωρίσουν καλύτερα…

Το απίστευτο γεγονός συνέβη στο πάρκο Γιέλοστοουν των ΗΠΑ, όπου οι τουρίστες, μέσα από την ασφάλεια των αυτοκινήτων τους, μπορούν να παρακολουθήσουν τις αρκούδες στο φυσικό τους περιβάλλον.

Προφανώς τα άγρια ζώα έχουν εξοικειωθεί τόσο πολύ με τους ανθρώπους και τα δημιουργήματά τους, που έχουν αναπτύξει και ιδιαίτερες ικανότητες αλληλεπίδρασης με αυτά, όπως απέδειξε η ικανότητα αυτής της συγκεκριμένης αρκούδας.

Αποφασιστικά λοιπόν, χωρίς να ψάξει ή να ταλαιπωρηθεί, η αρκούδα άνοιξε με χαρακτηριστικά ευκολία την πόρτα του αυτοκινήτου και χωρίς καμία επιθετική διάθεση κοιτούσε εξεταστικά στο εσωτερικό.

Φυσικό ήταν τα μέλη της οικογένειας που επέβαιναν σε αυτό να τρομοκρατηθούν και να αρχίζουν να ουρλιάζουν. Ευτυχώς η κατάληξη του συμβάντος είχε αίσιο τέλος και η οικογένεια… όπου φύγει – φύγει.

δείτε το βίντεο από το gazzetta.gr

https://www.youtube.com/watch?v=TXMuCAV3EXc

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected