Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρεις αποχωρήσεις από τον Πανθηραϊκό, επιστρέφει ο Πέκα

a9365b7ffbd8d4fd24586c4024421a4c_LΕλεύθεροι να διαπραγματευτούν το μέλλον τους με ομάδες της αρεσκείας τους είναι πλέον οι Βαγγέλης Γκουτσούλας, Λευτέρης Ρουσσάκης που έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Πανθηραϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportcyclades, αύριο αναμένεται ακόμα μία ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας με τον Στέφανο Βαρούχα, όπως και την μεγάλη επιστροφή του Γκεντιάν Πέκα που όλοι θυμόμαστε από την συμμετοχή του στην ομάδα και την μεγάλη παικτική αξία που διέθετε.

Όσο αφορά τον Γκουτσούλα ο πολύπειρος επιτελικός μέσος που ανέβασε επίπεδο τους Κυκλαδίτες συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της ομάδας και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετική πορεία πλεύσης από εδώ και στο εξής.

Ο Γκουτσούλας μεταγράφηκε τον Ιανουάριο στην ομάδα της Σαντορίνης, έχοντας παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία του Ηλυσιακού, όπου αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο.

Μετά τον Βαγγέλη Γκουτσούλα, ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που περνάει την πόρτα της εξόδου ακούει στο όνομα, Λευτέρης Ρουσάκης. Ο Κρητικός αμυντικός που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν στους πρωταθλητές Κυκλάδων δεν θα αποτελεί μέλος της ομάδας που θα συμμετάσχει στην Γ” Εθνική αφού στη συνάντηση που έλαβε χώρα με τη διοίκηση, οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν να πορεύονται από κοινού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected