Κατηγορίες
Football League

Οι δηλώσεις Αναστόπουλου για τη Football League και το “αντίο” του Πόι

ANASTOPOULOSΓια τις επαφές που έχει κάνει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά και για την έναρξη της προετοιμασίας, μίλησε ο τεχνικός του Άρη Νίκος Αναστόπουλος.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM 89,4 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο προπονητής του Άρη Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, το μεταγραφικό πλάνο των «κίτρινων», αλλά και για τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ARENA FM 89,4:

-«Δε μίλησα ποτέ με τον Κόκε, όπως έγραψε μια εφημερίδα, με τους μόνους που μίλησα είναι ο Σιδεράκης και ο Πόι και φυσικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα έως ότου ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό του Άρη, κάτι που δεν είναι δική μου ευθύνη, αλλά ούτε και του κ. Καρυπίδη. Η καθυστέρηση υλοποίησης της επένδυσης οφείλεται σε νομικά και άλλα θέματα, έπρεπε να είχαν γίνει από πέρυσι, αλλά δυστυχώς για τον Άρη, δεν έγιναν και τώρα ταλαιπωρούμαστε εμείς».

-«Ο Άρης θα χτιστεί για να κερδίσει το πρωτάθλημα και του χρόνου, άρα οι παίκτες που θα έρθουν, θα είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Ξέρω τι θέλω και έχω την άνεση να πάρω τους παίκτες, αφού με τον κ. Καρυπίδη μιλάμε σχεδόν κάθε ημέρα».

-«Θα αρχίσουμε προετοιμασία στις 15 Ιουλίου, αλλά και λίγο αργότερα να αρχίσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει προς το τέλος Σεπτεμβρίου, άρα έχουμε το χρονικό διάστημα να προετοιμασθούμε σωστά».

-«Οι παίκτες που θα έρθουν στον Άρη θα πρέπει κατ’ αρχάς να είναι ικανότατοι και ένα ακόμη πολύ σημαντικό θέμα θα είναι η εξωγηπεδική ζωή τους. Δεν θα δεχθώ κακή ζωή έξω από τα γήπεδα, ποτά, ξενύχτια και τέτοια. Θα είναι τύπος και υπογραμμός, διαφορετικά δεν μας κάνει για τον Άρη, όπως και εάν λέγεται. Σε αυτό θα είμαι κάθετος».

-«Δεν έκανα διακοπές, γιατί ο προπονητής πρέπει να είναι ταγμένος στη δουλειά του και εγώ θέλω να πετύχω στον Άρη. Ήμουν στην Αθήνα και έκανα επαφές για να δυναμώσει η ομάδα, δεδομένου ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη στη Football League και σίγουρα ο κόσμος του Άρη, όπως κι εγώ και ο κ. Καρυπίδης θέλουμε του χρόνου τέτοιο καιρό να προετοιμαζόμαστε για τη Super League».

poy

Τέλος ο Πόι μετά από δηλώσεις του

Παρελθόν από τον Άρη θα αποτελέσει ο Μάουρο Πόι, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του.

Σύμφωνα με το Sdna.gr, ο 35χρονος Αργεντινός βρέθηκε σε all star game που διοργάνωσε η πρώην ομάδα, του, Γοδόι Κρουζ, και γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τους Θεσσαλονικείς, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Αργεντινή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παρότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έφυγα από τη Γοδόι Κρουζ είναι πολύ τιμητικό που με θυμούνται. Ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω και να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Στην Ελλάδα δεν θα συνεχίσω στην ίδια ομάδα. Είμαι εννέα χρόνια εκεί και η εμπειρία είναι πολύ καλή, έχω προσαρμοστεί. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected