Κατηγορίες
Διάφορα

Δύο παιχνίδια “φωτιά” απόψε από το Cafe στο 90′!

cafe sto 90

Μια ακόμη απολαυστική ποδοσφαιρική βραδιά που σας προσφέρει το Cafe στο 90 στον Σταυρό Ημαθίας!

Δύο παιχνίδια «φωτιά» έχει το σημερινό πρόγραμμα του Euro 2016, όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πρωτιές, προκρίσεις και «αντίο» κρίνονται στα Σλοβακία – Αγγλία και Ρωσία – Ουαλία.

Σπουδαίες μάχες που κρίνουν από πρωτιές μέχρι αποκλεισμούς, περιλαμβάνει η τελευταία αγωνιστική του Β’ ομίλου, με τις τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Πάντως όλα είναι ρευστά και θα καθοριστούν με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Η Αγγλία, αντιμετωπίζει την Σλοβακία με τα «λιοντάρια» να έχουν μπροστά τους ξεκάθαρα πράγματα. Κερδίζουν και προκρίνονται πρώτοι στους «16» της διοργάνωσης. Από την άλλη, νίκη θέλουν και οι Σλοβάκοι, αφού σε περίπτωση που πάρουν τους τρεις βαθμούς θα προκριθούν ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο Ρωσία – Ουαλία.

Οι Άγγλοι έχουν πάει στη Γαλλία με αξιώσεις, αλλά δεν έχουν πείσει με την απόδοση τους, με τον Χότζον να δέχεται έντονη κριτική για τις επιλογές του. Ωστόσο, μετά τη νίκη επί της Ουαλίας, έγιναν φαβορί για την πρωτιά κάτι που θα κριθεί απόψε.

Από την άλλη οι Σλοβάκοι, δεν τα έχουν πάει άσχημα. Με σαφή αμυντικό προσανατολισμό, έφτασαν να διεκδικούν ακόμα και την πρωτιά, αλλά απέναντι στους Άγγλους ξέρουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, πρέπει να περιμένουμε τον Βάρντι στο αρχικό σχήμα των «λιονταριών», αλλά και τον Στάριτζ που κερδίζει έδαφος στις επιλογές του Χότζον. Δεν έχει προβλήματα απουσιών ο Κότζακ για τη Σλοβακία, αλλά δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές, προσαρμόζοντας την ομάδα πάνω στο παιχνίδι της Αγγλίας.

Πιθανές ενδεκάδες

Σλοβακία: Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Μακ, Κούτσκα, Πετσόφσκι, Χάμσικ, Βάις, Ντούντα

Αγγλία: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Άλι, Κέιν, Ρούνεϊ, Λαλάνα, Βάρντι, Στάριτζ

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ρωσία αντιμετωπίζει την Ουαλία, σε ένα ζευγάρι που επίσης όλα είναι ανοικτά. Οι Ουαλοί θέλουν δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία, ώστε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου ματς να βρεθούν στους «16».

Μόνο αδιάφορη δεν είναι η Ρωσία, παρά τον ένα μόλις βαθμό που έχει μαζέψει. Οι Ρώσοι θέλουν τη νίκη πάση θυσία, ώστε να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για πρόκριση στην επόμενη φάση, έστω και μέσω της τρίτης θέσης.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σατόφ και Λοντίγκιν για τη Ρωσία, ενώ χωρίς προβλήματα θα παρατάξει την Ουαλία ο Κόουλμαν που έχει γεμάτη τη φαρέτρα του.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρωσία: Ακινφέεφ, Σμολνίκοφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοφ, Γκλουσάκοφ, Γκολόβιν, Μαμάεφ, Κοκόριν, Τζούμπα, Σμολόφ

Ουαλία: Χένεσεϊ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Γκάντερ, Ράμσεϊ, Λέντλεϊ, Άλεν, Τέιλορ, Μπέιλ, Κανού

Βαθμολογία Β’ ομίλου

Αγγλία 4
Ουαλία 3
Σλοβακία 3
Ρωσία 1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected