Basket

Παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου η τελετή λήξης της Ακαδημίας του “Άθλου” Αλεξάνδρειας!

baner τελετή λήξης Ακαδημίας  2015-16

Το ερχόμενο Σάββατο 25/6 ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής σεζόν ο Άθλος Αλεξάνδρειας, με μια όμορφη τελετή λήξης που έχει προετοιμάσει.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει ασκήσεις επίδειξης τεχνικής και διαγωνιστικά παιχνίδια, θα παραστεί και θα βραβευτεί για τη μεγάλη του προσφορά στο άθλημα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος καθώς και ο τζένεραλ μάνατζερ του “δικεφάλου” Αριστοτέλης Ζουρνατζίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου :

“Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι την τελετή λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/06/2016 θα τιμήσει με την παρουσία του ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Σούλης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. που θήτευσε επίσης και στις άλλες μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης ,Άρη και Ηρακλή, θα βραβευθεί από τους ιθύνοντες της Ακαδημίας Άθλος για τη μεγάλη του προσφορά στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Παράλληλα στην εκδήλωση θα παραστεί και ο επί σειρά ετών Μάνατζερ του Δικεφάλου του Βορρά κ. Αριστοτέλης Ζουρνατζίδης.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου- Λυκείου και θα περιλαμβάνει ασκήσεις επίδειξης από τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων της Ακαδημίας , διαγωνιστικά παιχνίδια , δώρα για τους νικητές και πολλές ακόμη εκπλήξεις.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected