Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Πλησιάζει στην Τρίπολη ο Νίκος Καλτσάς

1271292Πέρα από τον Κοσμά Τσιλιανίδη, που προτίμησε τον Αστέρα Τρίπολης από τον Πανιώνιο, οι Αρκάδες ενισχύουν τα φτερά τους και με τον Νίκο Καλτσά.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, τον 26χρονο δεν υπολογίζει ο Αντρέα Στραματσόνι και έτσι ο Αστέρας κινήθηκε για την απόκτησή του, τον οποίο και θα αποκτήσει ως ελεύθερο με τους «πράσινους» να κρατούν το 35% της μεταπώλησής του. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στους Αρκάδες και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν στο… γάμο. Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Καλτσάς αγωνίστηκε σε 27 ματς (19 πρωταθλήματος, 6 Κυπέλλου, 1 Europa League και 1 πλέι οφ), σημείωσε 5 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Για τα άκρα της επίθεσης, πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, o Αστέρας διαθέτει τους Μάσα – Στανισάβλιεβιτς, ενώ ο Μάκης Χάβος σε αρκετά ματς έβαζε στο δεξί άκρο τον Ελίνι Δημούτσο. Βέβαια, υπάρχει κι ο Ταξιάρχης Φούντας αλλά από την Τρίπολη λένε ότι δεν θα είναι στο ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις δεν αποκλείεται να ασχοληθούν οι άνθρωποι της ομάδας με άλλη μία περίπτωση από την Ελλάδα, ενώ αναμένεται να προστεθούν και ακόμη 4-5 παίκτες από το εξωτερικό και λογικά από την αγορά της Λατινικής Αμερικής και την Ισπανία, που έχουν δοκιμαστεί κατά το παρελθόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected