Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Χτυπά” ανελέητα ο Εργοτέλης, έκλεισε και Τζανή!

f56a94c632ac40a6dfc98c4735499432_xlΠαραμένει εντός νησιού και κατηγορίας, αλλά αλλάζει φανέλα ο Μηνάς Τζανής, ο οποίος μετά τον Ερμή Ζωνιανών θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη, από τον οποίο ανακοινώθηκε επίσημα.

Για την απόκτηση του ικανού αμυντικού, η διοίκηση του Εργοτέλη αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μηνά Τζανή».

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, μετά τη συμφωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Βρέντζο, ο Μηνάς Τζανής τόνισε:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο που με εντάσσει στην οικογένεια του Εργοτέλη. Έχω συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή της ομάδας και γνωρίζω πόσο καλός είναι τόσο ως επαγγελματίας όσο κι ως άνθρωπος.Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα κι όλοι μαζί θα επαναφέρουμε τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει, στην Super League».

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, o γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1984 κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΟΑ, από τον οποίο πήρε μετεγγραφή για τον ΟΦΗ το 2004, ενώ έκανε την αντίστροφη διαδρομή μέχρι και το 2007, όπου από τον Όμιλο μετακινήθηκε στον Διαγόρα Ρόδου με τη μορφή δανεισμού.

Το 2010 μετακινήθηκε στον Πλατανιά όπου αγωνίσθηκε έως το 2013 οπότε και πήγε στον Ηρακλή Ψαχνών, από εκεί το 2014 έπαιξε στην Ερμιονίδα, ενώ το 2015 επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό του Κισσαμικού. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν βασικό στέλεχος της εξαιρετικής πορείας του Ερμή Ζωνιανών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected