Super League 1 - Μεταγραφές

Ο παίκτης συμφώνησε με ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με Άστον Βίλα!

File photo dated 03-10-2015 of Aston Villa's Jose Angel Crespo. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Wednesday January 20, 2016. Aston Villa defender Jose Angel Crespo has joined Rayo Vallecano on loan until the end of the season, the Barclays Premier League club has announced. See PA story SOCCER Villa Crespo. Photo credit should read Nick Potts/PA Wire

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και διαπραγματεύεται με την Άστον Βίλα για να κλείσει το deal.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Ο 29χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός (παίζει και αριστερός μπακ) βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, αφού επιθυμία του Κρέσπο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην «Τούμπα».

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί επί της ουσίας να τα έχει βρει με τον παίκτη, ωστόσο αυτό που έπεται είναι να βρεθεί και η χρυσή τομή με την Άστον Βίλα, που τον είχε αποκτήσει πέρυσι το καλοκαίρι έναντι 500.000 λιρών από την Κόρδομπα και είχε κάνει μαζί του τριετές συμβόλαιο.

Οι «χωριάτες» έστειλαν πέρυσι τον Κρέσπο δανεικό στην Ράγιο Βαγεκάνο, ενώ ο υποβιβασμός τους στην Championship, αλλά και η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος έχουν κάνει κάπως θολό το τοπίο σε ότι αφορά τις προθέσεις των Άγγλων για την περίπτωση του Κρέσπο, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Λούμπος Μίχελ.

Όπως μετέφεραν στο SDNA καλά πληροφορημένες πηγές, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο, έχοντας ως διαπραγματευτικό όπλο την θέληση του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, με τις εξελίξεις να τοποθετούνται στο εγγύς μέλλον, αφού φαίνεται πως είναι μία υπόθεση που ο ΠΑΟΚ «τρέχει» με αρκετή προσοχή και ενδιαφέρον.

Ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός είναι προϊόν των ακαδημιών της Σεβίλλης, όμως έχει πλούσια διεθνή εμπειρία αφού έχει περάσει από τρεις ιταλικές ομάδες (Πάντοβα, Μπολόνια, Βερόνα), ενώ έχει χριστεί διεθνής και με την Εθνική Ελπίδων. Διακρίνεται για την ταχύτητα και την οξυδέρκεια του και είναι χαρακτηριστικό ότι ξεκίνησε την καριέρα του ως μπακ για να μετατεθεί σιγά – σιγά προς το κέντρο της άμυνας.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι το θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο και αν οι όποιες αμφιβολίες της Άστον Βίλα καμφθούν, τότε είναι πολύ πιθανό ο Κρέσπο να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Δικεφάλου του Βορρά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected