Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι στόχοι των Τρικάλων

gione_nta_silva_pinto_26-6Μετά τη γνωστοποίηση των ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν στο ρόστερ ο ΑΟ Τρίκαλα είναι έτοιμος να ανακοινώσει τη συνέχεια της ενίσχυσής του.

Και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» οι Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο, Μίλος Τζόκιτς, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Φερέιρα Τζάκσον εμφανίζονται να είναι μία ανάσα από τη θεσσαλική ομάδα!

Ο 25χρονος επιθετικός, Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι βρισκόταν στο στόχαστρο του ΑΟΤ, ενώ ο Σέρβος μέσος, Μίλος Τζόκιτς εμφανιζόταν να είναι κοντά σε συμφωνία με τη Λαμία, όμως οι συζητήσεις δεν οδήγησαν σε συμφωνία. Αμφότεροι ήταν βασικά στελέχη στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρει το goaltriala.gr, σε ό,τι αφορά στον Παπαδόπουλο, ο 28χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Ζάκυνθο μετά από 22 συμμετοχές και δείχνει να είναι ο πρώτος στόχος μετά την αποχώρηση του Διονύση Χιώτη. Ο 25χρονος αριστερός μπακ, Φερέιρα Τζάκσον είχε 17 συμμετοχές και 2 τέρματα με την Καλλιθέα, ενώ τα τυπικά απομένουν για να ενταχθεί στο ρόστερ και ο Δημήτρης Χασομέρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected