Γ Εθνική / Τοπικά

Δύο ακόμη ανανεώσεις στον Ορφέα Ξάνθης ενόψει Γ Εθνικής

Χωρίς τίτλοΜετά την τριπλή ανανέωση των τριών ποδοσφαιριστών του, που πέρα από εκπληκτική σαιζόν με την φανέλα του Ορφέα πρωταγωνίστησαν και στην πορεία της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης στο Region’s Cup, η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με ακόμη δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές της.

Ο λόγος για τους αρχηγούς της ομάδας Βασίλη Καραγκιόζη και Βασίλη Μαλαδένη που θα συνεχίσουν για ακόμη μια σαιζόν να φορούν την φανέλα του Ορφέα Ξάνθης, όντας και οι παλαιότεροι στην ομάδα με συνεχείς παρουσίες στον ιστορικό σύλλογο της Ξάνθης.

Σύμφωνα με το thrakisports.gr, με αυτή την κίνηση ο Μπάμπης Χατζημεστής επιβεβαιώνει αυτό που έλεγε εξ’ αρχής πως θα διατηρηθεί ο βασικός κορμός που ανέβασε την ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με παιδιά που αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια σημαντικά γρανάζια στην μηχανή του Ορφέα, με πολλούς από αυτούς μάλιστα όπως οι δύο αρχηγοί της να αγωνίζονται στην ομάδα απο το 1997 με παρουσία σε νεαρή ηλικία και στην Δ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας πλέον την ευκαιρία στην ιστορική παρουσία της ομάδας στην Γ’ Εθνική να συμπληρώσουν δεκαετία με τα χρώματα του Ορφέα Puma Ξάνθης.

Ο Βασίλης Μαλαδένης μπορεί να μην είχε την γεμάτη σαιζόν όπως τα προηγούμενα χρόνια, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον κράτησε καιρό έξω, όμως επέστρεψε την κατάλληλη περίοδο βοηθώντας και αυτός με βασική παρουσία σε όλα τα παιχνίδια των μπαράζ στην ιστορική άνοδο του Ορφέα. Εν αντιθέσει με τον Βασίλη Καραγκιόζη που από την αρχή της σαιζόν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της βασικής ενδεκάδας του Ορφέα με καλή σαιζόν και αμυντικά αλλά και επιθετικά πετυχαίνοντας μάλιστα και 4 τέρματα.

Έτσι μετά τους Γιάννη Καραγκιόζη, Λάζαρο Μαυρόπουλο, Χακή Τζαμπάζ ο Ορφέας με τις ανανεώσεις των Βασίλη Καραγκιόζη και Βασίλη Μαλαδένη έφτασε τις πέντε, ενώ τις προσεχείς μέρες θα γίνουν γνωστές και οι υπόλοιπες ανακοινώσεις με τον ιδιοκτήτη του Ορφέα και τους συνεργάτες του να τρέχουν τις εξελίξεις για τον καταρτισμό του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected