Κατηγορίες
Super League 1

Φωτογραφίες και βίντεο από την “πρώτη” του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια

nver7376Η νέα χρονιά ξεκίνησε και επίσημα για τον ΠΑΟΚ, με την «πρώτη» της ομάδας στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Δείτε τις πρώτες εικόνες…

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν παλιούς και νέους στην ομάδα, με τα φώτα να πέφτουν πάνω στα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικεφάλου», τους Λέο Μάτος, Τζάλμα Κάμπος και Εβγκέν Σάκχοφ. Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος επέστρεψε μετά τον δανεισμό του σε Γκαμπάλα και Ράσινγκ Κλουμπ.

Από την «πρώτη» απουσίαζαν δικαιολογημένα οι διεθνείς (Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ροντρίγκες), αλλά και οι Ρόμπερτ Μακ, Εργκίς Κάτσε, που έχουν υποχρεώσεις με Σλοβακία και Αλβανία στο Euro της Γαλλίας.

Το πρόγραμμα διήρκεσε σχεδόν 90 λεπτά και μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής σε τρεις σταθμούς, παιχνίδι κατοχής με παραλλαγές, αερόβια κυκλική άσκηση με μπάλα, παιχνίδι σε μικρές εστίες και τέλος τρέξιμο αερόβια ζώνη.

Ο Στέλιος Κίτσιου που είχε υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στη βουβωνική χώρα κι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος επιστρέφει από ρήξη χιαστών ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής.

Οι Γιάννης Μυστακίδης, Ζάιρο που έκλεισαν την προηγούμενη σεζόν τραυματίες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ απουσίαζε ο Έρικ Σάμπο , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ, Γιώργος Κάκκο, Κρίστιαν Κούστα, Τάσος Δημητριάδης.

Το επόμενο ραντεβού παικτών και τεχνικής ηγεσίας είναι για το απόγευμα της Πέμπτης (23/6), ενώ για την Παρασκευή (24/6) είναι προγραμματισμένη ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected