Κατηγορίες
Super League 1

Οι μεταγραφές και οι ενδεχόμενες πωλήσεις στον Πλατανιά

Goal1Σε μια περίεργη κατάσταση, σχετικώς, βρίσκονται τα μεταγραφικά θέματα του Πλατανιά. “Περίεργη”, με την έννοια ότι μεταγραφή θα γίνει… υπό προϋποθέσεις!

Το σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθεί ένας ακόμη αριστερός μπακ, για μια ακόμα λύση σε αυτή την πλευρά πίσω από τον Βάντερσον αλλά και μετά την αποχώρηση του Βαλεριάνου.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο Πλατανιάς έχει πραγματοποιήσει πέντε μεταγραφές και μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα με τις περισσότερες προσθήκες στη Σούπερ Λιγκ από κάθε άλλη! Το ρόστερ ουσιαστικά είναι έτοιμο και μεταγραφή θα γίνει μονάχα εφόσον υπάρξει κάποια αποχώρηση.

Σε αυτό το θέμα, να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί κάποιες φήμες που κάνουν λόγο ότι βρίσκεται στα σκαριά πώληση βασικού ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, έκπληξη προκαλεί ότι έχει ακουστεί το όνομα του Γιακουμάκη, ενός παίκτη που θεωρητικά δεν έχει υπολογιστεί ότι θα μπορούσε να φέρει πρόταση και να πουληθεί, υπό την έννοια ότι… προηγούνται άλλοι όπως ο Κουλιμπαλί, ο Μπανανά, ακόμα και ο Γκνάτιτς ή ο Μουνάφο.

Σημασία έχει πάντως ότι στον Πλατανιά… διαψεύδουν. Και βασικά διαψεύδουν ότι έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ για την αγορά κάποιου ποδοσφαιριστή. Από την άλλη, μάνατζερ που έχουν πρόσβαση σε ομάδες του εξωτερικού, αυτές τις μέρες επικοινώνηαν τηλεφωνικά στα γραφεία και ρώτησαν για τον Κουλιμπαλί μεταξύ άλλων με τι ποσό ο Πλατανιάς θα ήταν ευχαριστημένος να τον παραχωρήσει. Η απάντηση που δόθηκε είναι 500.000 ευρώ, χρήματα που βάσει της αξίας του διεθνή με το Μάλι δεξιού μπακ και της ποιότητάς του έχει κριθεί ότι θα μπορούσε να φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ.

Εν κατακλείδι, ο Πλατανιάς θα μπει στη διαδικασία να κάνει μεταγραφές, άπαξ και υπάρξουν πωλήσεις, άρα ουσιαστικά αυτή τη στιγμή το ρόστερ του είναι έτοιμο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected