Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η Χιλή θα είναι ο αντίπαλος της Αργεντινής στον τελικό! (vid)

Clm4nLYWQAAAdCiΔεν ξανάγινε… Η Χιλή προκρίθηκε στον τελικό του επετειακού Κόπα Αμέρικα το πρωί της Πέμπτης (23/6) κερδίζοντας με 2-0 στο «Soldier Field» του Σικάγο την Κολομβία σε έναν ημιτελικό, που έγινε εν μέσω θεομηνίας.

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου και ενώ η «ρόχα» είχε ήδη πετύχει τα δύο γκολ το ματς διεκόπη για περίπου 2,5 ώρες λόγω τρομερής καταιγίδας!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η Χιλή μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις στο 4’ με προβολή του Αράνγκις για να διπλασιάσει τα τέρμα της στο 11’ με σουτ του Φουενσαλίδα στην επαναφορά, έπειτα από σουτ του Αλέξις Σάντσες, το οποίο είχε σταματήσει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κολομβία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι ελπίδες της ψαλιδίστηκαν στο 57’ όταν έμεινε και με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κάρλος Σάντσες για μαρκάρισμα στον Αράνγκις στη μεσαία γραμμή.

Έτσι τα ξημερώματα της Κυριακής (26/6) η Χιλή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Αργεντινή, που είχε πάρει το άλλο εισιτήριο μετά τη νίκη της με 4-0 επί των ΗΠΑ σε μια επανάληψη του περσινού τελικού!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected