Κατηγορίες
Basket

Το σήκωσαν οι Texas Losers στο τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2016!

998c78cb288c8381edf110aa51b0595e_XLΜε τον διαγωνισμό τριπόντων και τον μεγάλο τελικό ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2016.

Οι πάνω από 200 θεατές απόλαυσαν έναν από τους πιο όμορφους τελικούς του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ. Ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος, όρεξη, χαμόγελα και οδηγό το “Ευ Αγωνίζεσθαι”.

Οι Texas Losers, όντας καλύτεροι των αντιπάλων τους, κατέκτησαν το τρόπαιο της φετινής διοργάνωσης, επικρατώντας στο τέλος με σκορ 60-48

Στο πρώτο ημίχρονο οι TEXAS πήραν προβάδισμα ακόμη και 10 πόντους διαφορά, με έναν τρομερό Παπαδόπουλο και έναν Μανουρά να κάνει πράματα και θαύματα! Τα “Κακά Παιδιά” όμως δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι ισοφαρίζοντας στο ημίχρονο σε 30-30.

Στο δεύτερο μέρος οι ΤΕXAS με Πύρκα και Μπιζέτα κατάφεραν και πάλι να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας (+12) με τους “BAD BOYS” να έχουν για έκτο παίκτη την κερκίδα αλλά χωρίς να μπορέσουν να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Εκτός των άλλων, προδόθηκαν από την αστοχία τους και την έλλειψη ζωντάνιας στο τέταρτο δεκάλεπτο μετά την υπερπροσπάθεια σε άμυνα και επίθεση.

Εξαιρετικός και πάλι ο Δούλαλας, “εκτελεστής” ο Στύκας, αλάνθαστος  ο Κωστογλίδης και ένας Πολυμέρης “φόβητρο” στην ρακέτα, στοιχεία όμως που δεν ήταν αρκετά για να φέρουν την πρωτιά.

Πριν τον μεγάλο τελικό, είχε προηγηθεί ο διαγωνισμός τριπόντων με μεγάλο νικητή τον Μιχάλη Κλωναρά από τους “ΑΤΛΑΣ” ενώ πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Σάββας Μουρατίδης από τους “ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ”.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ενώ επίσημος καλεσμένος των διοργανωτών ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, γνωστός σε όλους ως τίγρης. Στον πρώην προπονητή του Άρη και του ΠΑΟΚ δόθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Την πλακέτα έδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε:

“Ευχαριστώ πολύ και την πρόσκληση και την βράβευση. Κάθε βράβευση που γίνεται στο πρόσωπο μου με τιμά και ανταμείβει τα όσα έχω προσφέρει στον χώρο του μπάσκετ με ήθος και αξιοπρέπεια. Στην διάρκεια της πορείας μου έμαθα πολλά από μεγάλους προπονητές όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά και για την πορεία στην ζωή. Δεν πρέπει να σταματάμε να κάνουμε όνειρα και να γινόμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την υπέροχη διοργάνωση”

Texas Losers – Bad Boys 60-48

TEXAS : Σαββαΐδης 3, Πύρκας 10, Μπιζέτας 14, Παπαδόπουλος 13, Σπυριδωνίδης 6, Μανουράς 14, Λιανίδης, Γκουντάρας.

BAD BOYS: Δούλαλας 14, Γώγος 1, Στύκας 9, Κωστογλίδης 14, Δομουτζής 4, Πολυμέρης 6, Μπακαλίδης, Λιακόπουλος.

φωτ. από sportorama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected