Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δημοσίευμα για κρούση του Απόλλων Καλαμαριάς στον Κυβελίδη

3634e60b20636c61895923e90e84129a_XLΕντυπωσιακή πρόταση στον Λεωνίδα Κυβελίδη φέρεται να έχει κάνει ο Απόλλων Καλαμαριάς και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος φορ του Άρη προβάρει τα κοκκινόμαυρα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Arena Press, τα… ρέστα του παίζει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για τον Κυβελίδη, στρώνοντας… χαλί για να αποτελέσει τον ηγέτη και το πρώτο «βιολί» επιθετικά στη νέα εποχή, με στόχο την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Απόλλων δίνει… γη και ύδωρ στον 30χρονο Κατερινιώτη επιθετικό για τη μεταγραφή- υπέρβαση.

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης, που πέρυσι πέτυχε 10 γκολ στην πορεία ανόδου του Άρη, συνδυάζει εμπειρία και εκτελεστική δεινότητα, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα σε Δόξα Δράμας, Αιγάλεω (δυο θητείες), Πιερικό, Χαϊδάρι, Παναχαϊκή (δυο θητείες), Πανθρακικό, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Συνεργασία με Τριανδρία

Δια ζώσης επαφή με τον πρόεδρο του Αχιλλέα Τριανδρίας, Θωμά Βασιλάκη και τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη (παλαίμαχος των «κοκκινόμαυρων» και πρώην τεχνικός της Κ20) θα έχει άμεσα ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα και ίσως εγκαινιαστεί ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας των δυο ομάδων. Άλλωστε, ο Καλαϊτζίδης κατάγεται από την Τριανδρία, ενώ δείχνει να ενδιαφέρεται για τον 18χρονο κεντρικό χαφ του Αχιλλέα, Γιώργο Ιωαννίδη (άλλοτε στις ακαδημίες του Άρη), ο οποίος παρακολουθείται στενά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected