Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Τσουκαλάς!

imageΠρόκειται για ένα από τα πιο αξιόπιστα χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και έρχεται για να ενισχύσει τον Αστέρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη μεταγραφή και αναμένεται να ολοκληρωθούν κάποιες τυπικές διαδικασίες για να κάνει το ίδιο και ο Αστέρας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ :

“Κάνοντας χρήση του δικαιώματος εξαγοράς του υπολοίπου του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρωνόταν κανονικά στις 30.06.2017 και δια καταβολής της συμβατικής ρήτρας αποδέσμευσης, ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Τσουκαλάς μετακινείται στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης”.

Ο Τσουκαλάς έχει μεγάλη εμπειρία και δίνει σημαντική οντότητα στη μεσαία γραμμή του Αστέρα με τον ερχομό του.

Τα στατιστικά του όπως τα παρουσιάζει το arcadiasports.gr:

Την περασμένη σεζόνο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 28 αναμετρήσεις (2.473 αγωνιστικά λεπτά) με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας  σημειώσει 4 τέρματα, με 27 τελικές προσπάθειες, έχοντας 1/6.8 (γκολ/ανά τελική προσπάθεια), 10 σουτ εντός, 14 εκτός, 3 κεφαλιές, 12/22 εύστοχα γεμίσματα ανά προσπάθεια, 256 πάσες, 120 λάθη, 1 αυτογκόλ, τρία αποκρούσεις, 72 κλεψίματα, 22 επεμβάσεις, 48 φάουλ κατά φάουλ υπέρ, έχει ένα εύστοχο και ένα άστοχο πέναλτι, δεν είχε καμία χαμένη ευκαιρία, ενώ δέχθηκε μόνο τρεις κίτρινες κάρτες….

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected