Κατηγορίες
Basket

Για δύο ακόμη χρόνια “πράσινος” ο Φώτσης!

φωτσηςΟ 35χρονος διεθνής φόργουορντ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA, συμφώνησε να μείνει για δύο ακόμη χρόνια στον Παναθηναϊκό, στον οποίο βρίσκεται με…διαλείμματα από το 1997

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει πλέον σε μία νέα διαδικασία. Πάνω από όλα, γιατί αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο κορυφαίος παίκτης στην τεράστια ιστορία του “τριφυλλιού”. Το κενό του δεν καλύπτεται, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Και οι “πράσινοι” είναι υποχρεωμένοι να τραβήξουν την πορεία τους. Άλλωστε όσο μεγάλος και αν είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ουδείς είναι υπεράνω των ομάδων.

Και αν ο “Μήτσος” δεν είναι πια στο ΟΑΚΑ, σε αυτό θα μείνει και λογικά θα τελειώσει την καριέρα του ο Αντώνης Φώτσης. Το συμβόλαιο του 35χρονου διεθνή φόργουορντ με τον Παναθηναϊκό έληξε και η λογική ανέφερε ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Παρά όσα κατά καιρούς είχαν γραφτεί με αφορμή το τουρκικό διαβατήριο, που πήρε ο Φώτσης.

Όσα, λοιπόν, ανέφερε η λογική, θα γίνουν και πράξη, αφού δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος να συμφωνήσουν Παναθηναϊκός και παίκτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA οι “πράσινοι” έδωσαν τα χέρια με τον “Batman”, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο “σπίτι” του για τα επόμενα δύο χρόνια. Μέχρι, δηλαδή, το 2018.

Αν κυλήσουν λογικά τα πράγματα, ο Φώτσης το 2018 θα έχει συμπληρώσει 21 χρόνια από τότε, που πήγε στο “τριφύλλι”. Όλα αυτά τα χρόνια, βέβαια, δεν ήταν στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Το 2001-2002 πήγε στο ΝΒΑ και τους Γκρίζλις. Την διετία 2003-2005 βρέθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης και τα επόμενα τρία χρόνια στην Ντιναμό Μόσχας. Και τέλος από το 2011 έως το 2013 φόρεσε την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο. Αν, λοιπόν, παίξει μέχρι το 2018 στον Παναθηναϊκό, θα έχει συμπληρώσει στους “πράσινους” 13 χρόνια.

Μάλιστα με την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός της ομάδας. Αυτός, δηλαδή, που θα προσπαθήσει από την πλευρά του να μεταδώσει το πνεύμα του νικητή (και όχι μόνο), ώστε ο εξάστερος να επιστρέψει στις πραγματικές επιτυχίες.

Αυτό, που απομένει πλέον ώστε να κλείσει το θέμα είναι οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις. Πράγματα, που είναι ζήτημα χρόνου να γίνουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected