Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Και Ιμπάρμπο και Ιβάνοφ για τον Παναθηναϊκό!

Ibarbo-Victor Ivan-Ivanov-NYCFC-620x378

Ένα βήμα από την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Κολομβιανός αναμένεται μέχρι την Τρίτη (28/6) στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Συμφωνία και με τον Βούλγαρο στόπερ Ιβάν Ιβάνοφ.

Σύμφωνα με το Sport24, λεπτομέρειες απομένουν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό. Ο ατζέντης του Κολομβιανού στράικερ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα και συμφώνησε σε όλα με τους “πράσινους”.

Έως την Τρίτη (27/6) αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο ο 26χρονος φορ αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αν όλα πάνε καλά, θα ταξιδέψει με την αποστολή για την Ολλανδία, την Τετάρτη (29/6).

Με τον Ιβάν Ιβάνοφ ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει, αλλά για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει ο Βούλγαρος στόπερ να μείνει ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Υπενθυμίζεται ότι o 28χρονος έχει συμβόλαιο έως το 2017 με την ομάδα της χώρας του και ότι ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να συμμετάσχει από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας στο πρόγραμμα του Τριφυλλιού.

Αναφορικά με τον Μουμπάρακ Γουακάσο, δεν διαφαίνεται ότι θα συμφωνήσει άμεσα με τη Ρουμπίν Καζάν για την αποδέσμευσή του. Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, ίσως ο Γκανέζος χαφ να μην έχει υπογράψει έως την Τετάρτη (29/6) στο “τριφύλλι” και να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected