Κατηγορίες
Διάφορα

Η πρεμιέρα των νοκ άουτ αγώνων του Euro στο “Cafe στο 90′!

cafe sto 90

Η αναμέτρηση της Κροατίας με την Πορτογαλία κερδίζει το ενδιαφέρον στην αποψινή πρεμιέρα της φάσης των «16» του Euro 2016. Ελβετία-Πολωνία και Ουαλία-Βόρειος Ιρλανδία τα άλλα ματς της ημέρας που θα παρακολουθήσουν οι θαμώνες του “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Η Ελβετία φιλοξενεί το μεσημέρι (στις 16:00, ΕΡΤ1) την Πολωνία, η Ουαλία αντιμετωπίζει (στις 19:00, ΕΡΤ1) την Βόρεια Ιρλανδία και το βράδυ (στις 22:00, ΕΡΤ1) είναι το «ντέρμπι» ανάμεσα στην Κροατία που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την Πορτογαλία που δεν έδειξε κάτι φοβερό μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Ελβετία-Πολωνία

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την παρουσία τους για πρώτη φορά σε προημιτελική φάση παρουσιάζονται οι Πολωνοί, αν και η Ελβετία δεν σημαίνει πως θα παραδώσει τα όπλα. Οι Πολωνοί προκρίθηκαν ως δεύτεροι από τον όμιλό τους (τον 3ο μαζί με Γερμανία, Βόρειο Ιρλανδία και Ουκρανία) και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ που τους φάνηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα. Από την πλευρά τους, οι Ελβετοί προκρίθηκαν και εκείνοι ως δεύτεροι, αλλά με λιγότερους βαθμούς και διαφορά τερμάτων 2-1.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ελβετία: Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σερ, Τζουρού, Ροντρίγκες, Τζεμάιλι, Μπεχραμί, Σακίρι, Τάκα, Μεχμέντι, Σεφέροβιτς

Πολωνία: Φαμπιάνσκι, Πίστσεκ, Γκλικ, Παζντάν, Γέντρετσικ, Μπλατσικόβσκι, Κριχόβιακ, Ζιελίνσκι, Γκροσίτσκι, Λεβαντόφσκι, Μίλικ

Ουαλία-Βόρεια Ιρλανδία

Το πρώτο βρετανικό ντέρμπι στον απόηχο του Brexit δίνουν σήμερα η Ουαλία με την Βόρεια Ιρλανδία. Πρόκειται για δύο «σταχτοπούτες» της διοργάνωσης που έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο από παραδοσιακές ευρωπαϊκές δυνάμεις. Ο Γκάρεθ Μπέιλ κατάφερε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές μέχρι στιγμής στο τουρνουά, με την ομάδα του να τερματίζει στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου, ενώ η Βόρεια Ιρλανδία τερμάτισε στην τρίτη θέση του 3ου ομίλου κα΄τω από Γερμανία και Πολωνία.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ουαλία: Χένεσι, Γκάντερ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Τέιλορ, Ράμσεϊ, Λέντλι, Άλεν, Μπέιλ, Ρόμπσον-Κανού

Βόρεια Ιρλανδία: Μακγκόβερν, Χιούθ, Κάθκαρτ, Μακόλεϊ, Τζόνι Έβανς, Μακλάφιν, Νόρτγουντ, Κόρι Έβανς, Ντάλας, Γουόρντ, Γουάσινγκτον

Κροατία-Πορτογαλία

Το καλύτερο ματς της ημέρας είναι χωρίς αμφιβολία το τελευταίο.

Η Κροατία που τερμάτισε πρώτη στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης αντιμετωπίζει την Πορτογαλία, η οποία κατάφερε με τρεις ισοπαλίες και με την ψυχή στο στόμα να περάσει ως καλύτερη τρίτη στις «16» καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

Οι Κροάτες έχουν καταφέρει με την απόδοσή τους να θεωρούνται από κάποιους φαβορί της αναμέτρησης, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο που στο παιχνίδι με την Ουγγαρία απέδειξε τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο (δύο γκολ και μία ασίστ στον Νάνι).

Οι πιθανές ενδεκάδες

Κροατία: Σούμπασιτς, Σρνα, Τσόρλουκα, Βίντα, Στρίνιτς, Μόντριτς, Μπαντέλι, Μπρόζιβιτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς

Πορτογαλία: Πατρίσιο, Βιεϊρίνια, Καρβάλιο, Πέπε, Ράφαελ, Ζοάο Μάριο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μουτίνιο, Γκόμες, Νάνι, Ρονάλντο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected