Super League 1

Σάμπο και Σοϊλέδης στην έξοδο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

10ac7bd083a7cf38a7ed32c469cfb7b6_XL 1219323_1

Ο Έρικ Σάμπο δεν συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να τονίζει πως ο Σλοβάκος απέχει λόγω ίωσης, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει στον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με το sdna.gr, οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν ωστόσο σε αυτές δεν συμμετέχει ο Ερικ Σάμπο. Η επίσημη αιτιολογία της απουσίας του από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ αναφέρει πως είναι άρρωστος, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Σλοβάκος πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Τούμπα και τη νέα σεζόν.

Ως γνωστόν ο Σάμπο είχε αποχωρήσει με ειδική άδεια από τον Δικέφαλο πριν ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Σλοβακίας. Βέβαια, ο μέσος του ΠΑΟΚ “κόπηκε” από την τελική αποστολή των Σλοβάκων και δεν πήγε στη Γαλλία.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του, ήδη αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί είτε ως δανεικός, είτε ως ελεύθερος.

Την ίδια ώρα, παρελθόν πρέπει να θεωρείται από την ΑΕΚ ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από την Ένωση για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήταν γνωστό πως ο 25χρονος άσος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, δεδομένου ότι η Ένωση έχει βγει στην αγορά για να βρει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σοϊλέδης βρέθηκε νωρίτερα (απ’ ότι οι υπόλοιποι παίκτες) στα Σπάτα για την «πρώτη», συναντήθηκε με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» και ενημερώθηκε σχετικά. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε άδεια λίγων ημερών για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αποχώρησε πριν λίγο από τα Σπάτα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected