Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συμφώνησε με Τσιουρέλη η Νίκη, κοντά στην παραμονή ο Κυπτίου

deb8904f4acb7dd62c2dd89d0b828a21_LΤο αξιοσημείωτο με την περίπτωση του Κώστα Τσιουρέλη είναι πως αποτελεί επιλογή τόσο της νυν όσο και της προηγούμενης διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας της Νίκης.

Σύμφωνα με το magnesiasports.gr, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να αφήσει τα κυανόλευκα του Πυράσου για αυτά της Νίκης Βόλου.

Ήταν στη μεταγραφική λίστα του Στέφανου Ξηροφώτου και της προηγούμενης διοίκησης, είναι επίσης σε αυτή του Λεωνίδα Μπίλη και του Θανάση Τζήμα. Προέρχεται από δύο σεζόν στη Γ’ Εθνική με τον Πύρασο κατά τις οποίες κατέγραψε 53 συμμετοχές με 9 γκολ και ειδικότερα στο πρωτάθλημα που μας πέρασε, είχε πολύ καλή παρουσία.

Για την αγχιαλίτικη ομάδα, ήταν ο μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε σε όλες τις αγωνιστικές και ο πρώτος σκόρερ της με οκτώ τέρματα.

Θετικός για παραμονή ο Κυπτίου

Δεν θα έλεγε όχι στην παραμονή ο Κώστας Κυπτίου, που είχε συζήτηση με τους ανθρώπους της διοίκησης και περιμένει να επικυρωθεί η συμφωνία ενόψει της επόμενης περιόδου.

Έχει προτάσεις από διάφορες ομάδες, όμως για τον ίδιον η Νίκη αποτελεί προτεραιότητα… Από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν στην κυανόλευκη ομάδα, επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι και έδειξε πόσο πολύτιμος είναι. Μπορεί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος να μην ήταν στις βασικές επιλογές, αλλά στο δεύτερο γύρο ήταν βασικότατος και είχε σημαντική συνεισφορά.

Στην καλύτερη ηλικία, με χρονιές ανόδου στο βιογραφικό του με Τύρναβο, Λαμία και Κισσαμικό, ο Κιπτίου σίγουρα μπορεί να έχει ηγετική θέση στη Νίκη Βόλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected