Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη λίστα της Δόξας Δράμας Μπουσινάκης και Μκρτσιάν, ανακοινώνονται τρεις!

b8ff9a074f4ffd6631449ab0a5e01d5f_1Στη λίστα της Δόξας Δράμας για ενίσχυση προστίθενται ο πρώην μεσοεπιθετικός Πανθρακικού και μέχρι πρότινος του Καραϊσκάκη, Περικλής Μπουσινάκης και ο Εβρίτης αμυντικός Ανδρέας Μκρτσιάν σύμφωνα με δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

Πατά… γκάζι για ενίσχυση η ομάδα του επίσης πρώην «πράσινου» Κώστα Βασιλακάκη, που εκτός απροόπτου θα κάνει δικούς της τους Αντώνη Γιόνδη (επιθετικός Εορδαϊκού), Κύδωνα Καρλόπουλο και Δημήτρη Κεφαλά (μέσοι Βυζαντίου Κοκκινοχώματος). Εξελίξεις σε ανανεώσεις ή αποδεσμεύσεις δεν προέκυψαν για τους «Μαυραετούς», που όμως έχουν νέους στόχους ενίσχυσης στο… μπλοκάκι, εκτός από τους αρκετούς γνωστούς και καταγεγραμμένους.

Συγκεκριμένα, η Δόξα δείχνει κοντά στον Περικλή Μπουσινάκη (φωτ), που πέρυσι πέτυχε 11 γκολ στον Καραϊσκάκη και πρόσφατα απασχόλησε και άλλες ομάδες, αφού του έγινε «δυνατή» πρόταση και οι Μακεδόνες δείχνουν να διατηρούν σαφές προβάδισμα (είχε απασχολήσει και παλιότερα). Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, που είχε απασχολήσει τους Δραμινούς και πριν ένα χρόνο, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Παναθηναϊκό, Λάρισα, Πανθρακικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό, Τύρναβο, Νίκη Βόλου, αλλά και στη Δανία.

Επίσης, η Δόξα δείχνει να έχει κινηθεί για τον παλιό γνώριμο, Ανδρέα Μκρτσιάν, που εκδηλώνει τάσεις φυγής από το Νέστο Χρυσούπολης, όπως αρκετοί παίκτες λόγω διοικητικής αβεβαιότητας. Ο 28χρονος Αλεξανδρουπολίτης στόπερ, που παίζει και αμυντικό χαφ, έπαιξε στους Δραμινούς πριν μια τριετία στη Football League και ακόμα σε Καβάλα, Λαμία, Νίκη Βόλου, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, αλλά και στην Αρμενία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected