Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αυτοί είναι οι μεταγραφικοί στόχοι της Αχαϊκής

drakopoulos-axaiki-3Ο σχεδιασμός έχει τεθεί επί τάπητος με τον Mίλτο Γκόφα να έχει παραδώσει μια λίστα με τους παίκτες που θέλει, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Το “χορό” των ανανεώσεων άνοιξαν οι Λεωνίδας Αγγελόπουλος και Θανάσης Δρακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr θα παραμείνουν στον σύλλογο ακόμα 13 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.

«Στροφή» στους νεαρούς ποδοσφαιριστές  και στα ταλέντα της Αχαΐας κάνει η Αχαϊκή την  νέα σεζόν. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε συγκεκριμένους στόχους νεαρών παικτών οι οποίοι στην πλειοψηφία τους προέρχονται από το ερασιτεχνικό.

Οι στόχοι που εξετάζει η Αχαϊκή με σκοπό να γεμίσει το έμψυχο δυναμικό της και να χτίσει την ομάδα του μέλλοντος, είναι οι εξής: Δημήτρης Πατάπης (από Κεραυνό Αγ. Βασιλείου), Μάριος Σπυρόπουλος (από Δόξα Παραλίας), Βαγγέλης Λαθύρης (από Διαγόρα Βραχνεΐκων), Νίκος Πυρρής (από Εθνικό Σαγεΐκων), Δημήτρης Μανθόπουλος (από Ατρόμητο Πατρών) και Φώτης Γεωργαντόπουλος (από Παναργειακό).

Φυσικά διοίκηση και τεχνική ηγεσία κοιτούν προσεκτικά και τι μέλλει γενέσθαι στις γειτονικές ομάδες της Ηλείας. Στην Δόξα Νέας Μανωλάδας και στον ΠΑΟ Βάρδας υπάρχουν διοικητικά προβλήματα. Δύο περιπτώσεις που σίγουρα θα ενδιέφεραν την Αχαϊκή είναι ο υψηλόσωμος στόπερ Τάκης Παπαδόπουλος με θητεία σε Φωκικό και Παναιγιάλειο στην Β΄ Εθνική, ενώ δεν περνάει απαρατήρητος και ο Θύμιος Αργυρόπουλος.

Δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις αφού και στις δύο ομάδες της Ηλείας αγωνίζονται αρκετοί Αχαιοί με περγαμηνές. Πάντως οι δύο παίκτες που προαναφέρθηκαν παραπάνω, την περσινή περίοδο αποτέλεσαν προσωπική επιλογή του Γκόφα στην Δόξα Μανωλάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected