Κατηγορίες
Football League

Στο Ηράκλειο ο Κώστας Παυλόπουλος!

pavlopoulosofiΓια διακοπές στην Κρήτη βρέθηκε ο Ημαθιώτης προπονητής και δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει από το Γεντί Κουλέ και να θυμηθεί παλιές καλές στιγμές με τον ΟΦΗ.

Ο Παυλόπουλος, όπως ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr δεν ξεχνάει ποτέ τα χρόνια που πέρασε στον ΟΦΗ, παρακολουθεί πολύ στενά πάντα την πορεία της ομάδας και όπως λέει μακάρι σύντομα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, καθώς ο ΟΦΗ πρέπει να βρίσκεται στη Super League.

Ο Κώστας Παυλόπουλος στο διάστημα παραμονής του στην Κρήτη, θα επιχειρήσει όπως μας είπε, να δει παλιούς καλούς φίλους, που έκανε στο Ηράκλειο, από την εποχή που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, ενώ έχει προγραμματίσει και μια επίσκεψη στο σπίτι του Ευγένιου Γκέραρντ, την συμβολή του οποίου δεν ξεχνάει ποτέ, τόσο στην αναγέννηση του ΟΦΗ, όσο και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, εκείνης της εποχής.

Ο Κώστας Παυλόπουλος σήμερα ζει μόνιμα στη Βέροια, όπου ασχολείται με την προπονητική, σε παιδιά μικρών ηλικιών

Ο Παυλόπουλος αγωνίστηκε 8 χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ συνολικά (1991-1995, 1997-2001) και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας του Ευγένιου Γκέραρντ, η οποία την δεκαετία του ’90, ήταν σταθερά μέσα στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας.

Ηταν ένας αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός, πολύ δυνατός στον αέρα, που άφησε το στίγμα του με το παιχνίδι του, στον ΟΦΗ εκείνης της εποχής.

Αγωνίστηκε ακόμη σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Νάουσα.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, ποζάρει στο Γεντί Κουλέ, στο οποίο έζησε μεγάλες στιγμές με την κρητική ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected