Κατηγορίες
Super League 1

Τα…κεφάλια μέσα στον Λεβαδειακό!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την επίσημη πρώτη συγκέντρωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Λεβαδειακός.

«Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες για να πάμε καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά» θα τονίσει μεταξύ άλλων ο νέος προπονητής της ομάδας Ντάρκο Ντόστανιτς ενώ μίλησε και για μεταγραφική ενίσχυση: «Δεν βιαζόμαστε. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και έχουμε επικεντρωθεί στο να αποκτήσουμε πολύ ποιοτικούς και καλούς παίκτες εκεί που χρειαζόμαστε» θα πει ο Σέρβος τεχνικός.

Σύμφωνα με το stereasports, το παρόν έδωσε σύσσωμη φυσικά η τεχνική ηγεσία με τον Ντάρκο Ντόστανιτς, τον βοηθό του Τέο Σκύφτη, τον γυμναστή Λουκά Λούλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Πλαβούκο. Παρόντες από διοικητικής πλευράς οι Λουκάς Νίκαινας, Γιώργος Τσαμπής, Αποστόλης Κοψάρης, Γιώργος Παπαδημητρίου αλλά και οι Δημήτρης Φαράντος, Λάμπρος Μπαλόκας και Τάσος Παστός.

Δεκάξι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν ενώ έλειπαν δικαιολογημένα οι Ουόν, Τσιντώντας, Μανωλάς, Γιακουμάκης και Σουμπίνιο.

Παρόντες οι Μάντζιος, Μπερεμασβίλι, Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Μπελγκαζαουανί, Μαχαμάτ, Μεντί, Μιλιάζες, Παππάς, Μαχαίρας, Μάγγας, Τόπι, Καψάσκης, Σένκα, Χατζηλάμπρος και Μουλόπουλος.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινά διπλές ενώ αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις ενώ ως γνωστό στις 12 Ιουλίου η ομάδα θα πάει Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected