Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εντυπωσιακό deal με Μασάδο η Καβάλα, αποχώρησαν δύο

Masado-604x402O Πορτογάλος Hugo Miguel Alves Machado όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του με το καραβάκι στο στήθος.

Αγωνίζεται ως “δεκάρι” και είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ.

Προηγούμενες ομάδες του στην Ελλάδα είναι η Καλλιθέα με 27 συμμετοχές και 4 γκόλ  και τα Χανιά με 28 συμμετοχές και τρία γκολ. Είναι γεννημένος 4/7/1982 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Sporting U19, Sp. Lissabon B, Sport. Lissabon, Estrela Amadora, Barreirense, Απόλλων Λεμεσσού, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άλκη Λάρνακας, Standard Sumqayit, Naval, Zob Ahan, Sanat Naft FC, Churchill Broth, Καλλιθέα.

Επίσης, σύμφωνα με το proininews.gr, ο Χρήστος Μπάτζιος θα φοράει την φανέλα του ΑΟΚ και την νέα αγωνιστική χρονιά ενώ μετά τον Τάσο Δέντσα και ο Γιώργος Γουνελάς ανανέωσε την συνεργασία του με την ιστορική ομάδα.

Αντίθετα, παρελθόν από το ρόστερ του ΑΟΚ όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει ο Σάββας Κυριακίδης που είχε αποκτηθεί πέρσι τον Δεκέμβρη από την Δόξα Δράμας αλλά και ο Δημήτρης Γιαλαμής ο οποίος μετακόμισε το περασμένο Γενάρη από τον Μ. Α Αντιφιλίππων, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Α` κατηγορία.

Στον ΑΟΚ, αγωνίστηκε 9 παιχνίδια (544 λεπτά συμμετοχής) και πέτυχε 1 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected