Κατηγορίες
Super League 1

Αυτή είναι η νέα φανέλα της Ξάνθης!

post-promo-image-xanthiannouncementenglish_5

Μέσα από ένα προωθητικό φυλλάδιο που κυκλοφόρησε στην πόλη της Ξάνθης η ΠΑΕ θέλοντας να διαφημίσει τις κάρτες διαρκείας της επόμενης σεζόν, αποκαλύπτεται και η φανέλα της νέας σεζόν.

Βέβαια, πουθενά δεν αναφέρεται ότι αυτή είναι η νέα φανέλα, όμως όπως μπορείτε και εσείς να δείτε, εύκολα μπορεί να βγει αυτό το συμπέρασμα καθώς σε αυτήν έχει περαστεί το νέο λογότυπο.

Σύμφωνα με το thrakisports.gr, η φανέλα είναι στην λογική των άλλων εμφανίσεων που έχει ετοιμάσει φέτος αλλά και την τελευταία διετία η εταιρεία Joma, που για τρίτη σεζόν έχει αναλάβει την ένδυση της θρακιώτικης ΠΑΕ.

Τα πρώτα σχόλια είναι ανάμεικτα. Υπάρχουν και θετικά σχόλια σε σχέση με την λιτότητα που εκφράζει η γραμμή της, αλλά και αρνητικά επειδή σε ορισμένους δεν θυμίζει κάτι από την κλασική φανέλα του ΑΟΞ, όπως θα επιθυμούσαν με την λογική και της αλλαγής στο όνομα.

Ωστόσο κανείς δεν αποκλείει κάτι τέτοιο να έχει προβλεφθεί στις άλλες εμφανίσεις της ομάδας. Δείτε τη φανέλα, με κάθε επιφύλαξη φυσικά στην τελική παρουσίαση να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την έμμεση αποκάλυψη που γίνεται στο φυλλάδιο ή αυτή να μην είναι η βασική εμφάνιση της φετινής σεζόν…

Χωρίς τίτλο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected