Κατηγορίες
Διάφορα

Ο πρώτος προημιτελικός ανάμεσα στην Πολωνία και την Πορτογαλία LIVE στο Cafe στο 90!

cafe sto 90

Κριστιάνο Ρονάλντο vs Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Πολωνία και Πορτογαλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα προημιτελικά του Euro 2016, με τη «μάχη» να ανάβει για τα καλά και στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Όλα είναι έτοιμα στην Μασσαλία, για την πρώτη μάχη της προημιτελικής φάσης του Euro 2016 με το μενού να περιλαμβάνει μια αληθινή τιτανομαχία. Και αν ψάχνεται τους τιτάνες, δείτε από τη μια τον Κριστιάνο Ρονάλντο και από την άλλη τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Με «φόντο» το μαγικό εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά, Πολωνία και Πορτογαλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους (22.00 ΕΡΤ) σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να πέσουν κορμιά.

Άλλωστε, τόσο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, όσο και εκείνη του Άνταμ Νοβάλκα, έχουν επιλέξει να δώσουν έμφαση στην αμυντική λειτουργία τους, δείχνοντας μέχρι τώρα ευλαβική προσήλωση στην τακτική.

Σίγουρα, η κούραση αποτελεί έναν παράγοντα για τις δύο ομάδες και κατά πόσο θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ματς, αφού τόσο η Πολωνοί, όσο και οι Πορτογάλοι προέρχονται αμφότεροι από ματς που πήγαν στην παράταση. Ωστόσο, όταν μιλάμε για ένα ματς με τεράστιο διακύβευμα, η κούραση πάει σε δεύτερη μοίρα, αφού εκεί μετράει η ψυχή.

Ψυχή, που έδειξε σε υπερθετικό βαθμό η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, στον προημιτελικό απέναντι στην Κροατία. Η ψυχολογία είναι με την ομάδα του Σάντος, αφού άφησε εκτός διοργάνωσης μια ομάδα που θεωρούνταν φαβορί.

Από την άλλη η Πολωνία στη Γαλλία, ζει το δικό της ξεχωριστό παραμύθι. Ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του, χρειάστηκε να περάσουν την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι στους «16» απέναντι στην Ελβετία, για να οδηγηθούν στους «8». Μάλιστα, έχουν καταφέρει να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση, χωρίς να πάρουν τα αναμενόμενα, από τον σούπερ σταρ και ηγέτη τους, Ρόμπερ Λεβαντόφσκι.

Στα αγωνιστικά, οι Πολωνοί θα παραταχθούν με τον Φαμπιάνσκι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, μιας και ο Σέζνι είναι τραυματίας, ενώ επιστρέφει ο Καπούτσκα που εξέτισε την τιμωρία του. Αμφίβολος είναι ο Ματσίνσκι.

Από την άλλη ο Φερνάντο Σάντος, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα απουσιών και θα παρατάξει την ομάδα του με τον γνωστό τρόπο. Άλλωστε, η μανιέρα του είναι γνωστή και δύσκολα θα την απαρνηθεί.

Πιθανές ενδεκάδες

Πολωνία: Φαμπιάνσκι, Πίζτσεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Γεντρέιτσικ, Μπλαζικόφσκι ,Ματσίνσκι, Κρικόβιακ, Γκροζίτσκι, Μίλικ Λεβαντόφσκι

Πορτογαλία: Ρούι Πατρίσιο, Γκερέιρο, Φόντε, Πέπε, Σεντρίκ, Μάριο, Μουτίνιο, Σάντσες, Κουαρέσμα, Νάνι, Ρονάλντο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected