Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσίασε η ανάλυση της διοίκησης για τα πεπραγμένα του Αλμωπού Αριδαίας αλλά και τα μελλοντικά σχέδια (vid)

fuymΟλοκληρώθηκε η Γ.Σ. του Αλμωπού με όνειρα, φιλοδοξίες και πολύ ενθουσιασμό με στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Αλμωπού στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Αριδαίας.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν τα θέματα της ημερησίας Διάταξης (Απολογισμός πεπραγμένων, Οικονομικός απολογισμός, Εκλογή νέου Δ.Σ.) Με την θετική παρουσία του κόσμου άνοιξε τα φτερά της η ομάδα, καθώς ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, ενώ άπαντες συμφώνησαν να στηρίξουν την ομάδα του Αλμωπού, ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Στο ξεκίνημα της Γ.Σ. ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Γάτσος ανέφερε: “Δεν υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε για το αγωνιστικό απολογισμό της ομάδας, μιας και ο Αλμωπός τελείωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του και ανεβήκαμε στη Γ εθνική κατηγορία.”

Για τον οικονομικό απολογισμό της ομάδος: “Οι περσινές και οι φετινές υποχρεώσεις της ομάδας είναι όλες καλυμμένες, μένουν μόνο κάποιες μικρές εκκρεμότητες, οι οποίες όμως θα τακτοποιηθούν όλες. Ο Αλμωπός σήμερα είναι ελεύθερος από οποιοδήποτε χρέος και είναι έτοιμος να περάσει καθαρός στα χέρια της νέας διοίκησης.”

Για τα οικονομικά του Συλλόγου: “Τα έσοδα του Συλλόγου μας ήταν σχετικά λίγα, περίπου 12.000€. Τα έξοδα ήταν πολύ περισσότερα, με το σύλλογο να καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα, ενώ τα υπόλοιπα καλύφθηκαν από εισφορές του διοικητικού συμβουλίου και του προέδρου. Επειδή είναι θέμα καθαρά προσωπικών συμφωνιών, υπήρξαν αρκετές από αυτές σε προσωπικό επίπεδο και το ποσό κυμάνθηκε περίπου στις 100.000€.”

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε για την ακαδημία του Αλμωπού και την επιτυχημένη προσπάθεια που γίνεται εκεί τα τελευταία χρόνια. Ανέφερε τη δημιουργία της Κ17 όπου μαζί με την Κ15 είναι το βήμα για την είσοδο των παικτών στην ανδρική ομάδα. “Στόχος μας είναι η καθημερινή βελτίωση των ποδοσφαιριστών”, ενώ τόνισε ότι η συμμετοχή των ομάδων στην ΕΠΣ Μακεδονίας είχε “εξαιρετικά αγωνιστικά αποτελέσματα.- Στις υποδομές μας υπάρχουν τμήματα Κ15, Κ13, Κ11, Κ9 και η Κ7, οι οποίες απέσπασαν θετικά σχόλια για το αγωνιστικό επίπεδο των ακαδημιών μας”. Τέλος, έγινε αναφορά και στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, με την ακαδημία του Αλμωπού να είναι μια από τις 125 ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα που εντάχθηκαν σε αυτό.

Αμέσως μετά την ενημέρωση από τον κ. Ιωαννίδη ο κ. Πέτρος Ζέρζης αφού χαιρέτησε τον κόσμο που παρευρέθηκε σε μια τόσο σημαντική μέρα για τον Σύλλογο δήλωσε: “Επειδή συμμετέχω χρόνια στη Γ.Σ. του Αλμωπού, θα ήθελα να χαιρετήσω τη συμμετοχή όλων των φίλων φέτος, καθώς είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για το μέλλον του Αλμωπού μας!”

Αμέσως μετά το λόγο πήρε εκ νέου ο κ. Γάτσος και μας ανέλυσε τις σκέψεις και τα όνειρα του για το μέλλον του Αλμωπού.

“Καταφέραμε με σκληρή δουλειά την άνοδο της ομάδας, κόντρα στην κατήφεια και τη μιζέρια των ημερών που ζούμε. Ο Αλμωπός ανήκει σε όλη την Αλμωπία και για να είναι δυνατός θα πρέπει όλοι οι Άλμωπες να συμμετέχουν με όποιο τρόπο μπορεί και θέλει ο καθένας. Σκοπός της επόμενης διοίκησης είναι να φέρει κοντά στο Σύλλογο όλους τους ανθρώπους της Αλμωπίας, σε όλους τους φορείς, σε όλα τα σωματεία της περιοχής μας. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε χαμηλά, καθώς ο Αλμωπός έχει μια ευχή και μια κατάρα – να πρωταγωνιστεί όπου και να βρίσκεται! Ο Αλμωπός δεν έχει εχθρούς, όλοι είναι φίλοι μας κι εμείς είμαστε κοντά σε όλους.”


Νέα εποχή για τον Αλμωπό Αριδαίας

Στη μεγαλύτερη και γεμάτη φιλοδοξίες Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε η Διοίκηση του Αλμωπού θα συνεχίσει για ακόμη δύο χρόνια, μαζί με 8 επιπλέον μέλη.

Δείτε ποιοι παραμένουν στο Διοικητικό σχήμα του Συλλόγου:

Κώστας Γάτσος

Πέτρος Ζέρζης

Δημήτρης Μυλοθρίδης

Κώστας Ιωαννίδης

Παναγιώτης Μπαλκαντζής

Φώτης Παντελίδης

Στέφανος Μπεκίρης

Γιάννης Μπέλιος

Γιάννης Τσιτιρίδης

Δείτε ποιοι προστέθηκαν:

Μπάμπης Πανταζής

Σταύρος Κοφτερός

Δημήτρης Μελισσανίδης,

Νικόλαος Βάκκος

Σίμος Αδέμης,

Γιώργος Σαββίδης

Χρήστος Βαδάς

Νίκος Χρυσοχόου

Γιώργος Γενίτσαρης

Νίκος Γεωργίου

Δημήτρης Γιάντσης

Πέτρος Γιάντσης

Δημήτρης Ρούσσης

Δημήτρης Ζαρζαβατσάκης

 

Δείτε το βίντεο της Γενικής Συνέλευσης μέσα από την κάμερα του ialmopia :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected