Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία ακόμη μεταγραφή για τη νεοφώτιστη Δόξα!

Χωρίς τίτλοΝίκος Τρίχας και Θοδωρής Λεφής είναι πολύ καλοί φίλοι εκτός των αγωνιστικών χώρων. Στον φετινό τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης βρέθηκαν αντίπαλοι ως αρχηγοί των δυο ομάδων δύο φιναλίστ Δόξας Προσκυνητών και Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Ωστόσο λίγες μέρες μετά από τον μεγάλο τελικό, είχαν… τσικνίσει μαζί στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους ότι οι αντιπαλότητες είναι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου και για τα 90 λεπτά ενός αγώνα.

Στο τέλος εκείνου του αγώνα ο Λεφής ήταν εκείνος που είχε πανηγυρίσει και ως αρχηγός σήκωσε την κούπα στον αέρα του Ενωσιακού Γηπέδου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής, αν και στο τέλος της σεζόν ήταν ο Τρίχας εκείνος που πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Θράκης και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με το thrakisports.gr, τη νέα σεζόν πάντως θα είναι συμπαίκτες! Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Ν. Σιδηροχωρίου, που έχει και παραστάσεις από την Super League με την Skoda Ξάνθη μέχρι και πριν πέντε χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS αποκτήθηκε από τη Δόξα Προσκυνητών για να ενισχύσει την προσπάθειά της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected