Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Συνεχίζει με τις ανανεώσεις ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, τρεις ακόμη παραμένουν στον ομάδα

rodoxoriΌπως ανακοινώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση της διοίκησης και του προπονητή με τους παίκτες, ο προγραμματισμός της ομάδας ξεκινά άμεσα και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό με τις τελευταίες κινήσεις!

Μετά τις ανανεώσεις με τους Ρίσσου, Ντατσή και Παπαδή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές θα φορούν και τη νέα χρονιά την κυανοκίτρινη φανέλα.

Το κοινό μεταξύ αυτών είναι βεβαίως η πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο αλλά και ο αδαμάντινος χαρακτήρας τους, στοιχεία που έχουν εκτιμηθεί δεόντως από τη διοίκηση και τον προπονητή, με αποτέλεσμα η παραμονή τους να είναι ψηλά στη σχετική λίστα σε ετήσια βάση.

DSCN9943

Για τον Χρήστο Κακούδη δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς αποτελεί πλέον τον παλαιότερο παίκτη στα αποδυτήρια της ομάδας. Πιστός στην ομάδα και με πολλές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει στον ΓΑΣ για 5η χρονιά και αναμένεται να αποτελέσει έναν εκ των αρχηγών της νέας σεζόν.

Tip : Ημερ. Γέννησης 18/06/1985, επιθετικός, προηγ. ομάδα : Αχιλλέας Νάουσας

DSCN8187

Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης έδωσε με τη σειρά του τα χέρια με τη διοίκηση και θα συνεχίσει στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου για 3η συνεχόμενη χρονιά. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, με θητεία για πολλά χρόνια συνολικά στην ομάδα, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και αγωνίστηκε ελάχιστα την περσινή σεζόν, ωστόσο σταδιακά θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες στον σύλλογο και να φορέσει με τη σειρά του το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Tip : Ημερ. Γέννησης 13/10/1984, αμυντικός, προηγ. ομάδα : Αχιλλέας Νάουσας

DSCN8177

Τελευταίος αλλά όχι έσχατος (κάθε άλλο καθώς συνεχίζει για 9η σεζόν!), ο Ανδρέας Βαϊναλής, ο οποίος παρά τις…σειρήνες από γειτονικές ομάδες θα παραμείνει στους “κυανοκίτρινους”. Ο 34χρονος μέσος αποτελεί πλέον τη “σημαία” του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ως ηγετική φυσιογνωμία αλλά και ως οντότητα, αναμένεται να προσδώσει ξεχωριστή αύρα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Tip : Ημερ. Γέννησης 15/04/1984, μέσος, προηγ. ομάδα : Κεραυνός Επισκοπής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected